ŠAROVIĆ, SDS: Promijenićemo prioritete u Republici Srpskoj

Datum:

Share post:

Kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH, Mirko Šarović, izjavio je na predizbornom skupu u Derventi da će sprovoditi politiku bez sukoba, što je jedini način da se gradi ekonomski prosperitetno društvo.

„Mi želimo da okončamo agoniju u kojoj se trenutno nalazi Republika Srpska. Okončaćemo politiku svađanja sa svima u BiH i regionu, sa ključnim zemljama EU, jer to remeti naše planove da se razvijamo, gradimo bolju društvo i bolje šanse za omladinu. Moja politika je sasvim drugačija, tu nema nikakve dileme. Znači ne kriza, ne izolacija, ne sukobi, samo razvoj, ekonomija, infrastruktura, i to je ono što treba svakom našem kraju. A kada smo ekonomski jaki, onda nam niko ništa ne može“ poručio je Šarović.

On je dodao da je pozicija gradonačelnika Dervente praktično oteta SDS prije dvije godine, ali to ne znači da će odustati od toga da i na lokalnim nivou predvode opštinu i bore se za njen napredak.

„Naš prioritet za ovu regiju biće brza cesta Brod – Derventa – Doboj. Možda su ranije neki ovo obećanje dali i iznevjerili nekoliko puta, a mi kažemo sada, da, moguće je, to će biti naš prioritet i mi ćemo to ispuniti. Derventa će osjetiti benefite već u prvoj godini mandata nove vlade koju će predvoditi SDS. To će biti godina borbe za normalan život, za promjenu prioriteta, za otvaranje Republike Srpske“ dodao je Šarović.

TESTNA REKLAMA

Pero Đurić, nosilac liste SDS za Narodnu skupštinu iz izborne jedinice 4 izjavio je da će se u sledećem periodu boriti za vraćanje dostojanstva institucija Republike Srpske.

„Borićemo se na prvom mjestu da Narodna skupština liči na Narodnu skupštinu, da u njoj izglasamo zakone koji se tiču boraca, porodica poginulih boraca i invalida, da borci dobiju dostojanstven borački dodatak. Borićemo se za poljoprivrednike, za majke i višečlane porodice i za sve one kojima je potrebna ravnopravnost.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SUĐENJE ZA DOBROVOLJAČKU: Kerim Lučarević se nije pojavio na izjašnjavanju o krivici

Kerim Lučarević, koji je optužen za zločin protiv ratnih zarobljenika, ranjenika i bolesnika, civilnog stanovništva, te protivpravno ubijanje...

Gradonačelnik Bijeljine u posjeti manastiru Gračanica (foto)

Gradonnačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović posjetio je danas manastir Gračanicu na Kosovu i Metohiji. -Hvala Gospodu dragom na velikoj blagodeti...

MALO SUTRA: Dodik o zabrani tri prsta – Mogli bi zabraniti i ljubljenje tri puta i da se krstimo

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je besposlen mozak đavolje igralište i da u duhu te...

Usvojena SARAJEVSKA DEKLARACIJA koja osuđuje dizanje tri prsta NENADA NEŠIĆA!?

Skupština Kantona Sarajevo jednoglasno je danas usvojila deklaraciju kojom se najoštrije osuđuje dizanja tri prsta ispred zajedničkih institucija,...