ŠAROVIĆ, SDS: Naši uspješni načelnici su dokaz da smo bolji od političkih protivnika

Datum:

Share post:

Mirko Šarović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH, rekao je da SDS u Modriči ima u Jovici Raduloviću jednog od najboljih načelnika opština i gradova u Republici Srpskoj, koji su garant da ova stranka može donijeti promjene potrebne Republici Srpskoj.

„Jovica svakako nije jedini, jer njih 17 načelnika iz SDS podižu ugled ove stranke svojim radom. Bez obzira što nemaju podršku republičke vlasti pokazuju da mogu da budu uspješni. Oni su pokretačka snaga koja nam daje za pravo da vjerujemo da možemo ostvariti pobjedu na ovim izborima i donijeti promjene koje su Srpskoj potrebne“ poručio je Šarović.

On je istakao da će SDS sa koalicionim partnerima nakon izbora donijeti preokret u Republici Srpskoj i ona će biti dobro mjesto za život.

„Promovišemo politiku mira i stabilnosti, kako bi stvorili preduslove da Republika Srpska napreduje. Srpska može da napreduje samo u miru, i to je politika koju ću voditi kao srpski član Predsjedništva u Sarajevu, odakle neću donositi poraze kao aktuelna vlast, nego samo pobjede. Mi trebamo da se otvaramo i imamo prijatelje, a ne da se zatvaramo i živimo u izolaciji, krizi i bez perspektive. Iz takvog okruženja mladi odlaze, a sa nama će da ostaju i da se vraćaju, dodao je Šarović.

TESTNA REKLAMA

Jelena Trivić, kandidat za Predsjednika Republike Srpske, izjavila je da će ispunjavati prvu dužnost te institucije, a to je da oličava jedinstvo naroda, te da će biti garant da nijedan dio Republike neće biti kažnjavan zbog svoje političke volje, kako to čini aktuelna vlast.

„Modriča je jedan od najboljih primjera gdje se vidi kako republička vlast uskraćuje podršku opštinama u kojima nema lokalnu vlast. Time se vidi koliko aktuelni režim i aktuelna predsjednica ne izražavaju jedinstvo naroda što je njihova ustavna obaveza. To ćemo promijeniti i svima ćemo obezbijediti jednak tretman“ rekla je Trivićeva.

Ona je dodala da je osnovna poruka koju želi poslati glasačima da će nova vlast nakon izbora donijeti stabilnost i sigurnost za Republiku Srpsku.

„Republika Srpska će biti u sigurnim rukama. Mi tačno znamo kakvu ćemo politiku voditi, a to će biti politika mira i stabilnosti, čime ćemo obezbijediti uslove za ekonomski razvoj. Više investicija znači veći priliv u budžet, samim tim više ulaganja za zdravstvo, za obrazovanje, a to su preduslovi da mladi ljudi ostaju u Srpskoj“ poručila je Trivićeva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Borba za Petrovića u Bijeljini biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE

Zbijanje redova oko gradonačelnika Bijeljine: Borba za Petrovića biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE Skupštinska većina u Bijeljini, predvođena SNSD,...

VUČIĆ: Srbija mora da ide u pregovore o KiM inače će da bude zgažena

Srbija mora da ide u pregovore i razgovore o Kosovu i Metohiji inače će da bude zgažena, upozorio...

Gradonačelnik Bijeljine demantuje navode posljednjih pisanja i preformulacije revizorskih izvještaja

Povodom dijelova Izvještaja interne revizije o reviziji izvršenja budžeta Grada Bijeljina u 2022. godini a koji su se...

Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj, a rodom je iz naših krajeva! (foto)

RAD, DISCIPLINA I EDUKACIJA VAS UVEK DOVEDU NA TRON! Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj,...