ŠAROVIĆ: Resurse Republike Srpske ćemo vratiti narodu

Datum:

Share post:

Ključni ekonomski resurs ove zemlje, Elektroprivredu, oduzećemo iz ruke jedne stranke i njihovih tajkuna, i vratiti je narodu, na korist naroda, poručio je Mirko Šarović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH.

„Mi želimo da sva naša djeca imaju jednake šanse, a ne samo ona sa crvenom knjižicom. Jednake šanse da najbolji, najsposobniji i najtalentovaniji dobiju svoj posao. Tako je pravedno i takva će biti politika SDS“ rekao je Šarović.

Šarović je dodao da će nova vlada koju će predvoditi SDS posebnu pažnju staviti na obnovu i izgradnju putne infrastrukture u Hercegovini.

„Kao prioritet ćemo uzeti puteve Ljubinje – Stolac, Berkovići – Nevesinje, a ključna saobraćajnica koju želimo da promovišemo je brza cesta od Bijeljine do Trebinja, preko istočnog dijela Republike Srpske, uz autoput Istočno Sarajevo – Beograd, koji će biti jedna od najvažnijih saobraćajnica u Republici Srpskoj.

TESTNA REKLAMA

Jelena Trivić, kandidat za Predsjednika Republike Srpske poručila je da je večerašnji skup u Trebinju pokazao da na izborima treba očekivati pobjedu koja će biti samo prvi korak u pobjedi za bolju Srpsku.

„Pobijedićemo, pobijedićemo korupciju kojom je Republika Srpska okovana. Mi ćemo osloboditi Hercegovinu i sačuvati narod u Republici Srpskoj, koja je naša najveća pobjeda 20 vijeka“ rekla je Trivićeva. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

STRUČNI UGAO: Izgradnja malih hidroelektrana na kanalskom sistemu u Semberiji

Osnovnu kanalsku mrežu na području Semberije čine primarni kanali: Glavni obodni kanal (GOK), Majevički obodni kanal (MOK) i...

Evropski parlament donio odluku: Uvodi se jedinstven punjač za mobilne uređaje

Evropski parlament usvojio je danas pravila o uvođenju jedinstvenog porta za punjenje mobilnih telefona, tablet uređaja i kamera...

Ljubiša Petrović na čelu organizovanog odlaska na proteste opozicije u Banjaluku (foto, video)

Danas je u Bijeljini organizovan odlazak na najavljene proteste opozicije u Banjaluku. Kako je rekao Gradonačelnik Bijeljine i...

SNSD BIJELJINA: Ljubiša Petrović poziva na bojkot NSRS – DA LI SI SVJESTAN ŠTA RADIŠ?

Saopštenje GrO SNSD Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Savezu nezavisnih socijaldemokrata je samo na tri biračka mjesta u Bijeljini upisano...