ŠAROVIĆ: Osloboditi Zvornik od odmetnutih tajkunskih grupa

Datum:

Share post:

„Zvornik treba da se razvija kao jedan regionalni centar, izjavio je večeras u Zvorniku Mirko Šarović“, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH. 

„On to sada nije, ovdje je godinama unazad prisutna borba tajkuna motivisana čerupanjem javnih dobara. To ćemo prekinuti, sa tim će biti gotovo i to se očekuje od vlasti koju će činiti SDS, PDP i lista Nebojše Vukanovića“ izjavio je Šarović.

On je podsjetio da je prije Zvornika SDS imao predizborni skup u Srebrenici, gdje je glavna poruka bila to da treba napustiti postojeći koncept i politiku kojim se upravlja tim gradom.

„SDS će da vodi sasvim drugačiju politiku, da bi našem narodu u Srebrenici bilo bolje i da bi se ta opština razvijala, da bi škole bile pune i da bi djeca u Srebrenici ostajala, u tu opštinu treba da se ulaže. Naopak je koncept da se Srebrenica svjesno siromaši. Trebamo se okrenuti napretku i razvoju, jer je to u interesu Republike Srpske“, rekao je Šarović.

TESTNA REKLAMA

Jelena Trivić, kandidat za predsjednika Republike Srpske, rekla je da nakon protesta u Zvorniku kada je pokazano protivljenje pokušaju otimanja Alumine, najvažnija poruka koju šalje Zvorničanima ona da će svi oni koji su se ogriješili o zakon, po zakonu i odgovarati. 

„Tada smo pokazali odlučno da odbranimo ključne resurse Republike Srpske, i poruka da oni koji su se ogriješili o zakon, državu i narod, po zakonu i odgovarati, i ta poruka treba najsnažnije da se čuje baš u Zvorniku. Ovaj grad je okovan raznim odmetnutim grupama, posebno onim koje su se infiltrirale u institucije, i koje ćemo mi izbaciti iz institucija i poslati u institucije nekog drugog tipa“ poručila je Trivićeva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Stevandić večeras u Bijeljini najavio duplu pobjedu – „Ujedinjena Srpska i dalje dominira u skupovima“ (foto, video)

Završna, pobjedinčka tribina Ujedinjene Srpske u Bijeljini ispunila je Centar za kulturu do posljednjeg mjesta, a oni koji...

Mitrović: Glas za Dodika i Cvijanovićku za mir i stabilnost Republike Srpske

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović izjavio je da 2. oktobra Bijeljina...

BIJELJINA: PRVI RADNI DAN U VRTIĆU U PATKOVAČI (video)

U vrtiću „Neven“ u Patkovači danas je prvi radni dan, a vaspitači su dočekali prvih dvadest petoro djece...

Predsjednik Bokserskog saveza Srbije podržao Slavenka Ristića

"Slavenko Ristić zaslužuje moju podršku zbog njegovog dugogodišnjeg rada na jačanju odnosa između Srbije i Republike Srpske, ali...