Šarović na Palama: Zalažemo se za mir, stabilnost i prosperitet

Datum:

Share post:

Kandidati SDS-a sa područja Sarajevsko-romanijske regije, koji se nalaze na izbornim listama za predstojeće opšte izbore, poručili su danas na tribini na Palama da ova stranka i njeni koalicioni partneri žele da u Republici Srpskoj, ali i u BiH vladaju mir, stabilnost i prosperitet.

Kandidat SDS-a za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mirko Šarović očekuje da SDS u naredne četiri godine bude nosilac razvoja Istočnog Sarajeva i Pala.

„Nastavićemo da ulažemo u dalji razvoj Olimpijskog centra `Jahorina`, ali ćemo daleko više računa voditi o interesima naših sugrađana“, poručio je Šarović na stranačkoj tribini.

Nosilac liste SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice osam Marinko Božović rekao je da kandidati ove stranke „svijetla obraza“ izlaze pred birače i izrazio nadu da će građani Srpskoj dati svoj glas i Šaroviću i Jeleni Trivić, kandidatu PDP-a za predsjednika Republike Srpske.

TESTNA REKLAMA

Kandidat SDS za Narodnu skupštinu Sonja Jovičević Karadžić navela je da građani Srpske treba da žive bolje, a da institucije Srpske ne smiju da pokleknu u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala.

Nosilac liste SDS-a za Predstavnički dom Paramentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice tri Darko Babalj rekao je da predstavnice opozicije u Srpskoj nisu izdajnici i da takve tvrdnje doživljava kao najveću uvredu i njemu i svim njegovim saborcima u borbi za otadžbinu. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: glassrpske.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SNSD BIJELJINA: Pojedini mediji u Bijeljini prave atraktivne naslove??? (foto)

Na meil adresu Redakcije portala Dešavanja u Bijeljini danas, 26. septembra 2022. godine u 17. 18 časova, je...

MAKSIMOVIĆ: Grad spreman za odgovornu i efikasnu primjenu Zakona o legalizaciji bespravno izgrađenih objekata (foto, video)

Na konferenciji za novinare održanoj danas u Gradskoj upravi bilo je riječi o jednoj od najaktuelnijih tema prethodnih...

MARKOVIĆ, PDP: Ubjedljiva pobjeda Jelene Trivić i Mirka Šarovića (foto, video)

Slaviša Marković, predsjednik GO PDP Bijeljina, na konferenciji za medije, zajedno sa kandidatima PDP u Izbornoj jedinici 6,...

„Elvako MetPro“ potpisao ugovor sa Italijanima vrijedan devet miliona KM, posao za novih 15 radnika

Rukovodstvo preduzeća „Elvako MetPro“ iz Bijeljine ozvaničilo je danas početak poslovanja sa državnom italijanskom kompanijom „Terna“ za koju...