Šarović iznenađen častitkom Dodika za slavu SDS

Datum:

Share post:

– Mislim da Dodiku trebaju saveznici. Poslao je čestitku, iznenadio sam se, nikada do sada je nije slao – kazao je Mirko Šarović, bivši predsjednik Srpske demokratske stranke.

Šarović je ovo odgovorio na pitanje BL portala u vezi Dodikove poruke Miličeviću (Milanu) da SDS vrati kući i da pusti lijepe priče u Sarajevu na koje ih je on (Šarović) navukao.

Šarović smatra da je njegova politika bila ispravna jer je u njoj fokus ekonomija i razvoj i dobar odnos s druga dva naroda.

„Republika Srpska treba da koristi maksimalno benefite koje je odnose institucije na nivou države i ono što možemo da izvučemo iz Brisela. Sami, mislim da bi išli u izolaciju i mi smo sada u izolaciju i to je ključni Dodikov problem nema dovoljno para iako kaže da ima“, kazao je Šarović.

Prema njegovim riječima, glavna taktika Šmita će biti da slabe Republiku Srpsku finansijski prije svega kako bi na neki način oslabili Dodika.

„Ja to ne zagovaram već govorim šta mislim da radi. Mi smo ostali bez milijardu evra koje je Republika Srpska trebala povući u zadnjih nekoliko godina.

Upitan zašto Miličeviću nije čestitao, Šarović je odgovorio:

„Mi smo se razišli u nekim okolnostima koje baš nisu bile najsjajnije. Smatrao sam da trebam da se povučem da ova ekipa preuzmu vlast i da neki drugu odu. Želim Miličeviću i SDS-u sve najbolje. Ako se budu približavali Dodiku neću šutjeti“, rekao je Šarović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtvbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POVRATAK KUĆI Fudbal učio u Zvezdi, igrao za Leotar, a sada se vratio u svoj Radnik

Novi fudbaler Radnika je Stefan Santrač, momak koji je ponikao u ovom klubu i poslije deset godina odlučio...

Ugljevički “Kompred” proslavio krsnu slavu Rođenje Presvete Bogorodice: Zaposlene krasi dobar rad

Komunalno preduzeće "Kompred" iz Ugljevika proslavilo je danas krsnu slavu Rođenje Presvete Bogorodice - Malu Gospojinu i 49...

PATRIJARH SRPSKI U ZVORNIKU NAKON 90 GODINA – OSVJEŠTAN SABORNI HRAM

U Sabornom hramu posvećenom današnjem prazniku Rođenju Presvete Bogorodice – Male Gospojine u Zvorniku NJegova svetost patrijarh srpski...

Saborni hram u Bijeljini obilježio Malu Gospojinu (foto)

Srpska pravoslavna crkva proslavlja   danas Rođenje Presvete Bogorodice – Malu Gospojinu, jedan od najvećih zavjetnih praznika.  Danas je...