ŠAROVIĆ: Ako kradete izbore, onda kradete sve nakon toga, narod, državu, institucije…

Datum:

Share post:

– Narod je uzeo stvari u svoje ruke a sada su na ispitu i institucije, CIK, tužilaštva, policija, sudovi…Od njih u dobroj mjeri zavisi kuda će krenuti ova zemlja. A trebala bi naprijed“, konstatuje Šarović.

Lider Srpske demokratske stranke Mirko Šarović kaže da je izborni proces u Republici Srpkskoj obesmišljen, jer je rezultat glasanja u cjelini nezakonit.

„Kada prođe nekoliko dana od opštih izbora, neke stvari se bolje vide i sagledaju, a posebno razmjere dosad najveće, ikad viđene, krađe izborne volje građana“, kazao je Šarović.

On naglašava da je fokus javnosti, razumljivo, na glasanju za izbor predsjednika Republike Srpske, jer mnogobrojni dokazi koji samo pristižu, ukazuju da je proces glasanja za ovaj nivo potpuno kompromitovan – brojnim i organizovanim kriminalnim aktivnostima na prostoru cijele Republike Srpske.

TESTNA REKLAMA

„Samo glasanje je u potpunosti obesmišljeno jer je njegov rezultat u cjelini nezakonit. Ovakav rezultat je proizvod kriminalnih postupanja a posebno u izbornoj noći. Iza svih ovih krađa i kriminala stoji vlast i niko drugi a razmjere prekrajanja rezulata i otimanja pobjede, sada su kao nikada do sada kuliminirale“, navodi Šarović.

A ako kradete izbore, kaže on, onda su otvorena vrata za krađu u svemu pa nije ni čudo što smo postali „zemlja korupcije“, kako nas i zovu pa a i zvanično proglašavaju širom svijeta.

„Ova agonija u koju je došla Republika Srpska mora se zaustaviti. Ovo je trenutak od istorijske važnosti koji se mora iskoristiti. Protesti su to pokazali i kako stvari stoje – biće ih još. Narod je uzeo stvari u svoje ruke a sada su na ispitu i institucije, CIK, tužilaštva, policija, sudovi…Od njih u dobroj mjeri zavisi kuda će krenuti ova zemlja. A trebala bi naprijed“, konstatuje Šarović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Gradsko pozorište ‘’Semberija i ‘’stojeće ovacije’’ novosadske publike za “Hasanaginicu”

Predstava Gradskog pozorišta “Semberija” Bijeljina i Narodnog pozorišta Republike Srpske „Hasanaginica“, nastala prema dramskom komadu Ljubomira Simovića, a...

Stevandić o formiranju vlasti na nivou BiH: „Vlast se ne pravi sa opozicijom“

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas da bi formiranje vlasti na nivou BiH sa...

Gradonačelnik Bijeljine ugostio Edhema Čustovića i Momčila Amovića (foto)

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je danas (čevrtak, 08. decembar 2022.) ugostio Edhema Čustovića i Momčila Amovića te se...

Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija

Poslije će biti kasno za kukanje: Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija Prije tri godine opozicija...