Saopštenje za javnost: Garda Panteri osuđuje promotivni spot Jelene Trivić

Datum:

Share post:

Udruženje veterana “Garda Panteri” oglasila se saopštenjem u kojem najoštrije osuđuje promotivni izborni spot Jelene Trivić koji je snimljen na vojničkom groblju Mali Zejtinlik na Sokolcu.

Saopštenje za javnost Udruženja veterana ’’Garde Panteri’’ Bijeljina koje je stiglo na meil portala Dešavanja u Bijeljini prenosimo ucijelosti:

’’Najoštrije osuđujemo sraman čin kandidata za Presednika Republike Srpske gospođe Jelene Trivić da svoj predizborni spot snimi na vojničkom groblju Mali Zejtinlik na Sokolcu.Smatramo da je gospođa Trivić teško zloupotrebila grobove junaka za svoju ličnu promociju i mi borci i porodice poginulih zgroženi smo ovim njenim činom. Niko pa ni Jelena Trivić nema pravo da zloupotrbljava grobove srpskih borca na grobove boraca se dolazi sa poštovanjem a ne da bi se ubirali politički poeni. Jadni su oni ljudi koji su spremni gaziti preko grobova mrtvih junaka da bi dostigli svoje političke ciljeve.

Od Jelene Trivić tražimo da se javno izvine zbog ovog sramnog čina i da ukloni sa društvenih mreža ovaj sramni predizborni spot.

TESTNA REKLAMA

Ovo saopštenje su podržali udruženje veterana ’’Beli Vukovi Pale’’ Milan Jolović Legenda Sokolac, udruženje veterana ’’Garda Šekovići’’ Šekovići, udruženje veterana ’’Vukovi Sa Drine’’ Zvornik, udruženje veterana ’’Garda Paneri’’ Bijeljina, ’’Tobutski Sokolovi’’’ Lopare, udruženje veterana ’Orlovi Grmeča’’ Banja Luka, Savo Cvijetinović ratni komandant ’’Posebnih Jedinica Policije MUP Republike Srpske““, navodi se na kraju saopštenja za javnost Udruženja veterana „Garda Panteri“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SUĐENJE ZA DOBROVOLJAČKU: Kerim Lučarević se nije pojavio na izjašnjavanju o krivici

Kerim Lučarević, koji je optužen za zločin protiv ratnih zarobljenika, ranjenika i bolesnika, civilnog stanovništva, te protivpravno ubijanje...

Gradonačelnik Bijeljine u posjeti manastiru Gračanica (foto)

Gradonnačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović posjetio je danas manastir Gračanicu na Kosovu i Metohiji. -Hvala Gospodu dragom na velikoj blagodeti...

MALO SUTRA: Dodik o zabrani tri prsta – Mogli bi zabraniti i ljubljenje tri puta i da se krstimo

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je besposlen mozak đavolje igralište i da u duhu te...

Usvojena SARAJEVSKA DEKLARACIJA koja osuđuje dizanje tri prsta NENADA NEŠIĆA!?

Skupština Kantona Sarajevo jednoglasno je danas usvojila deklaraciju kojom se najoštrije osuđuje dizanja tri prsta ispred zajedničkih institucija,...