SAMO U BIJELJINI: Saobraćajni znak STOP iza krošnje DRVETA (foto)

Datum:

Share post:

Prije nekoliko dana usled saobraćajne nesreće koja se dogodila na raskrsnici ulica Beogradske i Račanske ’’stradao’’ je i saobraćajni znak.

Saobraćajni znak je nekoliko dana ležao oboren na trotoaru u Beogradskoj ulici zbog čega je bila ugrožena bezbjednost učesnika u saobraćaju u toj izuzetno prometnoj bijeljinskoj ulici.

Preduzeće koje je dobilo na tenderu posao održavanja popravljanja i postavljanja saobraćajne signalizacije u Gradu Bijeljina je saobraćajni znak STOP postavilo nakon pet dana, ali isti nije uočljiv od krošnje drveta čime se ponovo ugrožava bezbjednost učesnika u saobraćaju u Beogradskoj ulici.

TESTNA REKLAMA

Koliko će trebati dana nadležnim iz Gradske uprave i Odjeljenja za stambeno komunalne poslove da reaguju i ponovo angažuju preduzeće koje je dobilo na tenderu posao održavanja popravljanja i postavljanja saobraćajne signalizacije u Gradu Bijeljina kako bi se riješio ovaj problem ostaje da se vidi.

Postavlja se i pitanje čija je odgovornost za ovaj nemar, preduzeća koje je dobilo tender i koje je zaduženo za održavanje popravljanja i postavljanja saobraćajne signalizacije u Gradu Bijeljina, nadležnih u Odjeljenju za stambeno komunalne poslove Gradske uprave ili nadležnih zaduženih za održavanje zelenih površina u našem Gradu?

Nekada je bolje ’’ne raditi nikako nego svakako’’, kaže stara narodna poslovica, jer očito je da je saobraćajni znak u Beogradskoj ulici za vozače i ostale učesnike u saobraćaju imao veću ulogu i da je bio uočljiviji dok je ležao na trotoaru nego sada kada se ne vidi od krošnje drveta!

Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

TRIVIĆ U BIJELJINI: Gradonačelnik Petrović se odlično nosi sa svim izazovima koji potiču iz domena politike (foto)

Pantelinskoj duhovnoj večeri u Bijeljini, prisustvovala i potpredsjednik PDP RS i kandidat za predsjednika RS Jelena Trivić koja...

BIJELJINA: Održano Pantelinsko duhovno veče (foto)

Večeras je u Bijeljini u Centru za kulturu "Semberija" održano Duhovno veče u sklopu Pantelinskih dana. Duhovnoj večeri...

BIJELJINA: Delegacija SPS na manifestaciji “Pantelinsko duhovno veče“

Delegacija SPS Bijeljina prisustvovala je večeras kulturnoj manifestaciji “Pantelinsko duhovno veče” u Bijeljini. Delegaciju bijenskog SPS su predvodili dr...

ŠAROVIĆ U BIJELJINI: Semberija ima veliki potencijal da bude najrazvijenija regija u BiH (foto)

Mirko Šarović, predsjednik SDS RS i kandidat za Srpskog člana Predsjedništva BiH na oktobarskim izborima, prisustvovao je večeras...