U derbiju 11. kola m:tel Prve lige Republike Srpske Rudar Prijedor je domaćin lideru Zvijezdi 09.

Šef stručnog štaba Rudara Vule Trivunović, na redovnoj pres konferenciji, kaže da se radi o kvalitetnoj ekipi koja je u prošlom kolu pobijedila Laktaše.

– “Zvijezda 09” je jako kvalitetna ekipa, dosta su mijenjali. Moj veliki prijatelj im je trener i znam da je čovjek sa iskustvom što u Super ligi Srbije što sa međunarodnim iskustvom. Mene uopšte ovi njihovi rezultati ne čude. Jako su brza i direktna ekipa u napadu. U ofanzivnom dijelu je četiri-pet jako kvalitetnih igrača koji imaju veliku podršku od igrača koji dođu s klupe. Čvrsta su ekipa sa malo primljenih golova. Moramo se maksimalno kvalitetno i koncentrisano spremiti za njih – istakao je Trivunovic.

Ističe da je tim Rudar Prijedora u dobrom ambijentu.

– Protiv “Borca” smo bili hrabri kao što hoćemo da budemo u svakoj narednoj utakmicu. Odigrali smo kvalitetnu i mirnu utakmicu protiv evropske ekipe. Sve to nam treba dati nekako dodatnu snagu i motiv da tako odigramo i protiv “Zvijezde 09”. Nemamo kartoniranih igrača, a nekoliko igrača smo uspjeli oporaviti i odmoriti. Momci postaju svesni koji individualni kvalitet imaju, a samim tim i kakav timski kvalitet posjeduje ova ekipa. Ja se iskreno nadam da će doći publike kao što je bilo protiv “Borca”, i da su navijači sigurno otišli zadovoljni bez obzira na poraz. lmali su šta da vide. Nadam se da ćemo, protiv “Zvijezde 09”, uspjeti odigrati kvalitetno i ostvariti povoljan rezultat – konstatovao je Trivunović.

Golman Rudara Srđan Modić smatra da je Rudar Prijedor najkvalitetnija ekipa šampionata.

– Sigurno da nas očekuje jedna teška utakmica. Dolazi nam trenutno lider na tabeli koji će na krilima pobjede protiv “Laktaša” sigurno tražiti svoje šanse i u subotu protiv nas. Mislim da smo mi najkvalitetnija ekipa u ligi, najmanje golova smo primili od svih ekipa. Pozivam navijače da dođu u što većem broju. Mislim da smo to svi zaslužili – kazao je Modić.

Utakmica Rudar – Zvijezda 09 igra se u subotu od 14.30 časova.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име