RTRS ''BOJKOTOVAO'' prijem kod MIĆIĆA!

Datum:

Share post:

Na današnjem prijemu koji je Gradska uprava Grada Bijeljina organizovala za novinare i predstavnike medijskih kuća sa područja grada Bijeljina nije bilo predstavnika Radio-televizije Republike Srpske.

Na današnjem prijemu nije se pojavio niko iz javnog servisa, iako su uredno poslati pozivi predstavnicima svih medijskih kuća, saznaje portal Dešavanja u Bijeljini.

Ono što je zanimljivo je da su se na prijemu koji je Gradska uprava organizovala poslije prijema za novinare pojavili novinari RTRS.

Da li ovaj izostanak predstavnika RTRS na prijemu za medije kod gradonačelnika Bijeljine nosi određenu poruku, ili je riječ o propustu, pitanje je koje se samo nameće.

TESTNA REKLAMA

Ono što je sigurno je da su već ranije iznošene brojne kritike na račun RTRS, kada je riječ o izvještavanju javnog servisa o događajima iz Bijeljine.

Mnogi su skloni da tvrde da RTRS izvještava uglavnom o stranačkim aktivnostima GO SNSD u Bijeljini,  a da se o aktivnostima gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića na javnom servisu ne može čuti gotovo ništa, a što su ranije govorili na sjednicama NS RS i poslanici iz Bijeljine.

Kakva će dalja saradnja gradonačelnika Bijeljine i RTRS biti, ostaje nam da vidimo. Sasvim je sigurno da će biti zanimljivo,  naročito kada se uzme u obzir da je sljedeća godina ''izborna''.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Lazarević i Radić

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Lazarević i Radić

Direktor Agrarnog fonda Zlatan Lazarević i predsjednik Udruženja poljoprivrednika „Sela Semberije“ Boško Radić bili su gosti portala Dešavanja...

SUTRA SMJENE U AD ’’GRAD’’ BIJELJINA – imenovanje novog direktora

U AD ’’Grad’’ Bijeljina ništa bolje, samo smjene... Kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini za ujutro (utorak, 16. avgust...

ĆORIĆ: “Radnik“ više nije “na koljenima“ (foto, video)

Predsjednik Fudbalskog kluba "Radnik" Bijeljina Nedeljko Ćorić rekao je danas da su u ovom klubu uspjeli da riješe...

MINISTAR PAŠALIĆ: Protivgradna zaštita ne može da izazove sušu

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Boris Pašalić rekao je da je zadovoljan radom Protivgradne preventive jer...