– Republička stranka Srpske /RSS/ i njeni kandidati zahvaljuju svim članovima i simpatizerima na podršci koju smo u našem gradu dobili na Lokalnim izborima 2024. godine, prvim izborima na kojima je RSS učestvovala samostalno. Više od 5.000 glasova Bijeljinki i Bijeljinaca za RSS, tri dobijena odbornička mandata i gotovo 5.000 glasova za našeg kandidata za gradonačelnika, pokazuju da smo u samo tri godine postojanja uspjeli da postanemo ozbiljan politički faktor u Semberiji – saopšteno je iz centrale Republičke stranke Srpske.

Iz RSS Bijeljina su istakli da je ova politička partija ostvarila značajne rezultate i u drugim opštinama u Republici Srpskoj – Oštroj Luci, Palama, Osmacima i Ugljeviku, gdje je osvojen po jedan odbornički mandat u skupštini, te u Bratuncu gdje će RSS u lokalnom parlamentu participirati sa dva odbornika.

– Smatramo da su RSS i njen kandidat za gradonačelnika Bijeljine Mile Pejčić imali najbolji izborni program koji se zasnivao na razvoju ekonomije i privrede i zato nam je žao što ga više građana Bijeljine i Semberije nije prepoznalo. Međutim, to je znak i nama da treba da nastavimo da radimo još jače, da u narednom periodu osnujemo mjesne odbore koji su nam nedostajali, te da naša politička vizija stigne do svakog dijela Semberije i Republike Srpske – navedeno je u saopštenju.

Republička stranka Srpske ovom prilikom je pozvala građane Bijeljine koji se nisu učlanili u RSS da postanu dio nove snage za novo doba, koje nesumnjivo dolazi na političkoj sceni njenog grada i Republike.

– Posebno nam je drago što su nas prepoznali mladi koji se svakodnevno učlanjuju jer svrha našeg postojanja i djelovanja je upravo okrenuta ka njima – ka našoj budućnosti – poručili su iz Republičke stranke Srpske. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име