RiTE Ugljevik nastavlja tradiciju – Na “Danu učeničkih postignuća” nagrade za najbolje đake

Datum:

Share post:

Osnovna škola „Vuk Karadžić“ iz Donjeg Zabrđa kod Ugljevika obilježila je danas Dan učeničkih postignuća, na kojem su nagrađeni najbolji učenici i nastavnici.

Vukovu diplomu, za sve petice tokom školovanja i primjereno vladanje dobila je Anđela Krstić, dok je za učenika generacije proglašena Ljubica Đokić.

I ove godine Preduzeće Rudnik i Termoelektrana Ugljevik nastavilo je sa tradicijom nagrađivanja najboljih učenika.

Izvršni direktor za poslove proizvodnje električne energije i razvoj Termoelektrane Milutin Tasovac uručio je mobilni telefon dobitniku Vukove diplome, a đaku generacije laptop računar.

“Učenici ove škole iz godine u godinu iznenade nas i obraduju dobrim rezultatima. Zbog toga se i mi trudimo da ih nagradimo i kroz simbolične poklone motivišemo da postižu još bolje rezultate i budu još uspješniji u svim poljima. Za nas u RiTe Ugljevik ulaganje u mlade i uspješne je ulaganje u sigurnu budućnosti zato ćemo, kao i do sad, nastaviti da podržavamo obrazovanje”, rekao je Tasovac. 

Pored najboljih učenika, danas su priznanja uručena i đacima koji su postigli odlične rezultate na školskim naučnim, kulturnim i sportskim takmičenjima, a priznanja su dobili i njihovi nastavnici.

Takođe, i sama škola je dobila priznanje od predsjednika Republike Srpske, kao i orden Njegoša III reda, za dugogodišnji rad, zalaganje i ostvarivanje dobrih rezultata.

Direktorica škole Nada Naćić čestitala je svim maturantima uspješan završetak osnovnog obrazovanja i istakla da škola postiže zapažene rezultate.

„Priznanje i orden su nešto na šta možemo da budemo ponosni kao kolektiv, ali je prije svega podstrek da nastavimo sa kvalitetnim radom i u budućnosti. Naši đaci su jako talentovani i vrijedni, što su pokazali i ove godine, u kojoj su ostvarili zapažene rezultate na opštinskim, regionalnim i republičkom takmičenjima“, rekla je Naćićeva.

„Zahvaljujem se i nastavnicima i učiteljima naše škole na njihovom strpljenju i posvećenosti radu s djecom, pa i njima, kao i svim đacima, želim da uživaju u ljetnom raspustu“, dodala je ona.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KUP RS “DR MILAN JELIĆ”: Radnik dočekuje Borac, Zvijezda 09 ide u Laktaše

Osmina finala Kupa "dr Milan Jelić" počinje sutra sa prvih pet utakmica ove faze takmičenja. Zbog drugih obaveza,...

Aleksandar Mitrović gospodar vazdužnog prostora iznad Teherana

Srbin dao sedam golova na prvih osam utakmica u dresu Al Hilala Uvek postoji opasnost da neko konstatuje kako...

LOPARE: U SREDNJOŠKOLSKOM CENTRU “VUK KARADžIĆ” INSTALIRA SE SOLARNA ELEKTRANA

U Srednjoškolskom centru  “Vuk Karadžić” Lopare instalira se solarna elektrana snage 25 /KW/ kilovata. Navedena elektrana je rezultat sprovođenja...

BIJELJINA: Prodaja dječijih slika za izgradnju dječijih igrališta (foto)

U toku je Dječija nedjelja, te će tim povodom u četvrtak 5. oktobra 2023. godine sa početkom u...