Slavenko Ristić, vlasnik kompanije TRB

Vlada Republike Srpske na prijedlog Komisije za koncesije donijela je rješenje da privrednom društvu „Tehnički remont Bratunac“ dodijeli koncesiju za planirani odstrel divljači uz obavljanje lovne djelatnosti u privrednom lovištu „Klekovača“, objavljeno je u Službenom glasniku RS.

Poslanik Nebojša Vukanović u NS RS prozvao je Slavenka Ristića takođe poslanika u NS RS i većinskog vlasnika TRB da ne uplaćuje doprinose zaposlenim radnicima u njegovoj kompanijite mu je Slavenko Ristić putem svog zvaničnog FB naloga dgovorio, a post prenosimo u cjelosti:

Poklon za Nebojšu

Ustupam koncesiju u lovnom gazdinstvu ‘Klekovača“ narodnom tribunu i šampionu poštenja Nebojši Vukanoviću, i to pod onim, kako on reče, “mizernim uslovima”, pod kojima sam je i ja dobio!

TRB planira ulaganje od minimalno 300.000 KM u stvaranje uslova za lovni turizam

Uzmi, Nebojša, plati tu mizeriju, preuzmi lovište i čekaj da milioni počnu da pune tvoje poštene džepove. Zaslužio si! Tih 600.000 “mizernih” maraka za početak i više miliona u narednih deset godina, predstavljaju te “tajkunske uslove”, pa je vrijeme da se i pošteni opozicionar obogati, i to od lovišta! Eto, ja ću ti prvi doći kao “mušterija”.

A onda, prije nego postaneš milioner od “tajkunske koncesije”, kao znak zahvalnosti, molim te da izneseš i koliko si ti do sada uplatio doprinosa, i za koga.

Pa da se uporedimo, junače! Bezobrazne i neistinite tvrdnje kako TRB ne uplaćuje doprinose svojim radnicima moraćeš da dokažeš na sudu, jer je Tehnički remont firma koja je plaćala doprinose svojim radnicima i onda kad niko u našem društvu nije!

Mjesečni rashod Tehničkog remonta po tom osnovu je nekoliko stotina hiljada maraka, a zbog zaposlenih i njihove perspektive, ne mogu ostati nijem na laži i klevete kojim već godinama želiš da oblatiš i mene lično, ali i stotine vrijednih radnika TRB-a.

Stoga ti poručujem da ćemo se, pored skupštine, vidjeti i na sudu, (sa zadovoljstvom ću te tužiti za klevetu po novom zakonu), gdje očigledno jedino može da se izmjeri količina laži i kleveta koje svakodnevno iznosiš protiv svih koji ti politički nisu po volji. Dosta je kampanje laži, vrijeme je za istinu!

S tim u vezi, pozivam te i da posjetiš Tehnički remont Bratunac, da se iz prve ruke uvjeriš da su klevete sve ono što si do sada o našoj kompaniji iznosio. Dođi, pitaj koga god želiš i šta god želiš, obezbjedićemo i kamere, a ako ti je automobil nedosputan, poslaćemo i vozača da te doveze – Bratunac nije daleko.

Pitaj radnike o uslovima rada, o platama, o doprinosima, o odnosu prema njima – možda ćeš tada shvatiti da ti oni koji te filuju ovim lažnim informacijama nisu prijatelji.

 Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име