Slavenko Ristić, predsjednik Republičke stranke Srpske danas je održao konferenciju za medije na kojoj je istakao da „oštro osuđuju bezrazložne i neargumentovane smjene kadrova Republičke stranke Srpske“.

„Smjene predstavijaju nastavak političke kampanje protiv Republičke stranke Srpske, koju je prije godinu dana pokrenuo lokalni SNSD. Kao što ni prije godinu dana nismo pristali na bilo kakve pritiske i ucjene, ne pristajemo ni danas. Nisu nam važne pozicije i fotelje, nismo se rodili s foteljama i pozicijama.Važna nam je naša politika, koju ćemo nastaviti da provodimo. Važni su nam građani Bijeljine i Republike Srpske, a ne lični interesi i pozicije“, rekao je Ristić.

On je takođe naveo da Republička stranka Srpske neće odustati od kandidata za gradonačelnika Bijeljine, te odlučno demantuju „glasine i spinove“ da će povući kandidaturu za gradonačelnika.

„Republička stranka Srpske smatra da ima najbolje rješenje za naš grad, kome očigledno treba nova energija, snaga, sposobnost i stručnost, novi programi i projekti koji će donijeti razvoj privrede i nova radna mjesta kako bi građani Bijeljine i Semberije živjeli bolje. Ne želimo svađu, podjele, političke sukobe i prepucavanja, jer to ne donosi nikakvo dobro građanima Bijeljine i Semberije. Republička stranka Srpske vodiće svoju autentičnu politiku koja jeste dovoljno daleko i od lokalnog SNSD-a i od lokalnog SDS-a. Svima je jasno da stare stranke iz prošlog vijeka nemaju više ni ideja, ni snage da se suoče sa izazovima s kojima smo suočeni u ovom vremenu“, naveo je Ristić, te dodao da će voditi zdravu političku kampanju, bez klevetanja i blaćenja političkih protivnika.

On je takođe istakao da se neće ustručavati da odgovore na sve neargumentovane napade i političke spinove. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име