epa10822365 Novak Djokovic of Serbia plays tennis with a pan as a racket with Dude Perfect, an American sports entertainment group, during Arthur Ashe Kids' Day at Arthur Ashe Stadium in the USTA National Tennis Center in Flushing Meadows, New York, USA, 26 August 2023. The US Open runs from 28 August through 10 September. EPA-EFE/SARAH YENESEL

Najbolji srpski teniser Novak Đoković napravio je pravi šou na „Artur Eš Dečjem danu“, uoči početka US Opena, tako što je prebacivao lopticu preko mreže sa određenim rekvizitima – a ne reketom!

Đoković je svoj reket zamijenio raznoraznim predmetima, dok je igrao tenis protiv Jutjub sportske i komičarske grupe “Dude Perfect”, te je tako koristio tiganj, drvenu dasku, bejzbol palicu, lopaticu, školski znak za stop i reket za stoni tenis.

Pored Đokovića, na “Dječjem danu” su učestvovali i Karlos Alkaras, Iga Švjontek i drugi, a pomenuti događaj ustanovljen je 1993. godine kada je Artur Eš umro. Ujedno, označava i svečano otvaranje US Opena.

Kada je u pitanju Novak, on će svoj prvi meč odigrati u noći između ponedjeljka i utorka (ne prije 03.00 sata), a rival će mu biti Aleksandar Miler.

– Tražite od mene da kažem nešto lijepo o mom protivniku u prvoj rundi? Zgodan je. Ipak, to nije dovoljno – izjavio je Đoković kroz smijeh.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: telegraf.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име