REGION TUGUJE Dan žalosti 7. maja u Crnoj Gori zbog stradanja građana Srbije

Datum:

Share post:

U Crnoj Gori je 7. maj proglašen za Dan žalosti, povodom stradanja građana Srbije, koji su tragično izgubili živote.

Na Dan žalosti, u skladu sa Zakonom o državnim simbolima i Danu državnosti, zastave će biti spuštene na pola koplja na svim zgradama državnih organa i zgradama organa lokalne samouprave i javnih ustanova, saopštila je Služba Vlade za odnose sa javnošću.

U saopštenju se navodi da u skladu sa odlukom na Dan žalosti na javnim mjestima neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera, a u ugostiteljskim objektima neće biti emitovana muzika.

– Elektronski i drugi mediji dužni su svoje programske sadržaje prilagoditi obilježavanju Dana žalosti, saopšteno je nakon današnje sjednice Vlade u Podgorici.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

UGROŽENI LOKALNI BUDŽETI U SRPSKOJ: Za prva četiri meseca doznačeno im čak 17 miliona KM manje prihoda od PDV

OPŠTINAMA i gradovima u Srpskoj, u prva četiri meseca ove godine doznačeno je 17 miliona KM manje prihoda...

Iskustva pacijenta iz Istočnog Sarajeva u bijeljinskoj Bolnici – „Srećan sam kad vidim kakve ljekare i osoblje imamo“

Fejsbuk status bijeljinske Bolnice "Sveti Vračevi" prenosimo u cjelosti: "Pacijent iz Istočnog Sarajeva, Tihomir Jokić, javio se u našu...

LJUBIŠA STEVANOVIĆ: Sama manipulacija je apsolutno bezbjedna, ukoliko je sprovodi stručan i medicinski školovan kiropraktičar (foto)

Master kiropraktike Bijeljinac Ljubiša Stevanović svojim sugrađanima pruža usluge masaže, kiropraktike i medicinske hidžame. Za portal Dešavanja u Bijeljini...