Razvojna agencija Grada Bijeljina potpisala 31 ugovor sa preduzetnicima (foto)

Datum:

Share post:

U Centru za kulturu “Semberija” danas je potpisan ugovor sa preduzetnicima kojima su dodijeljena sredstva, nekon realizovanog javnog poziva za podsticaj razvoja preduzetnika na području Grada Bijeljina za 2022. godinu.

Ovom prilikom dodijeljena su sredstva u iznosu od 107.100,00 KM, a 31 preduzetnik je ostvario pravo na ovaj podsticaj.

Marko Vlačić, direktor Razvojne agencije Grada Bijeljina istakao je da su sredstva bila namjenski određena za zapošljavanje novih radnika, kao i za kupovinu osnovnih sredstava, alata, mašina i kompjuterske opreme.

“Imamo tridesetjednog preduzetnika koji je ostvario pravo na podsticaj. Riječ je o raznim djelatnostima kao što su frizerski i kozmetički saloni, obućarske radnje, krojački saloni, automehaničarske radnje, prodajni saloni automobila i slično”, rekao je Vlačić.

TESTNA REKLAMA

Saša Pejić, jedan od korisnika podsticaja, koji se inače bavi frizerskim poslom, istakao je da je svaka pomoć dobro došla, te da se na ovaj način dodatno podstiču zanati.

Pejić je sredstva koja je dobio iskoristio za ulaganja u opremanje frizerskog salona, nabavku novih alata, a zaposlio je i jednog novog radnika.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

VOJIN MITROVIĆ: IZBORI 2. OKTOBRA NISU OBIČNI NEGO REFERENDUM ZA ILI PROTIV RS

Nosilac poslaničke liste SNSD iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio je večeras u Gornjem Magnojeviću da izbori...

TRIBINA SNSD U MAGNOJEVIĆU: GRAĐANI ZNAJU VAŽNOST IZBORA ZA REPUBLIKU SRPSKU

Nosilac poslaničke liste Saveza nezavisnih socijaldemokrata za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio...

PETROVIĆ: Sugrađani, podržite sutra Centralni miting SDS, PDP i Pokreta za pravdu i red na bijeljinskom Gradskom trgu (video)

Nosilac liste SDS za narodnog poslanika u NSRS za Izbornu jedinicu 6, Ljubiša Petrović poziva sve sugrađane Bijeljine...

BIJELJINA: Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta

Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta - Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Grada...