''RAZIGRANA JESEN'' U CENTRU ZA KULTURU: Mališani u humanitarnoj misiji

Datum:

Share post:

U Centru za kulturu u Bijeljini 11, 12, 13, 14. i 15. novembra biće održana dječija humanitarna priredba „Razigrana jesen“, kao i prodajna izložba dječijih likovnih radova, a ulaznice, kao i cijena dječijeg likovnog rada će biti izraženi u vidu dobrovoljnih priloga – igračaka, slatkiša i skromnih novčanih priloga, koji će biti donirani u humanitarne svrhe.

U priredbi „Razigrana jesen“ će učestvovati predškolske ustanove i dječiji vrtići.

Prvog dana priredbe, 11. novembra, nastupiuće „Kolibri“, „Bambino“ i „Štrumpfograd“, dok je 12. novembar rezervisan za predškolsku ustanovu „Dragan i Zoran“, „Duško Radović“, „Čarolija“ i „Jelenko“.

Trećeg dana će nastupiti „Dječiji čarobni svijet“, „Vini Pu“, „Plava laguna“, „Petar Pan“, dok je 14. novembar rezervisan za mališane iz ustanova „Lopare“, „Mali princ“, „Vesela družina“ i „Ciciban“.

TESTNA REKLAMA

Posljednjeg dana na programu su „Čika Jova Zmaj“, „Nodi“ i „Bubamara“.

Vrijeme početka priredbe je 18.00 časova.

Udruženje građana „Glas mladih evroposke Bijeljine“ poziva sve građane da posjete priredbu i podrže ovaj humanitarni program.

Pokrovitelj projekta je Ministarstvo porodice, omladine i sporta Vlade RS, Grad Bijeljina i AD „Vodovod i kanalizacija“ Bijeljina.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Zakon o zaštiti ćirilice i srpskog jezika stupa na snagu do kraja mjeseca

Ministar prosvjete i kulture Republike srpske Natalija Trivić očekuje da do kraja mjeseca na snagu stupe Zakon o...

Obilježeno 32 godine od osnivanja SDS u Kozarskoj Dubici

Na velikom narodnom zboru kod manastira Moštanice povodom pravoslavnog praznika Preobraženja Gospodnjeg, juče je proslavljeno 32. godine od...

BLAŽEVIĆ, ZVIJEZDA 09: Ne odustajemo od našeg cilja (foto)

Emanullah Blažević osvrnuo se na poraz protiv ekipe Krupe i najavio sutrašnji meč protiv ekipe Laktaša.  „U prvom derbiju...

NTV Arena Bijeljina obilježila 23 godine postojanja (foto)

Nezavisna televizija Arena danas je obilježila 23 godine postojanja, predanog rada i pravovremenog informisanja građana Semberije i Bijeljine....