Radović za SRPSKAINFO: Tražili su da podnesem ostavku na mjesto direktora banke zbog POLITIČKIH RAZLOGA

Datum:

Share post:

Milan Radović potvrdio je za Srpskainfo da ga je danas s pozicije direktora Nove banke, u kojoj je najveći vlasnik, smijenio Nadzorni odbor.

– Tražili su od mene da podnesem ostavku zbog političkih razloga, ali nisam na to pristao, jer sam Nadzorni odbor još u martu upoznao o svom političkom angažmanu. Pošto sam odbio da podnesem ostavku, smijenili su me – objašnjava Radović.

Kaže da ga je ova odluka iznenadila, ali nije, za sada, želio da govori na koje konkretne političke razloge se pozvao Nadzorni odbor.

Radović ističe da ova odluka nije konačna i da se o njoj mora još izjasniti Skupština akcionara banke. Radović je najveći akcionar u Novoj banci sa oko 7 odsto učešća, a drugi najveći akcionar je Interpromet Novi Grad, uvoznik lijekova.

TESTNA REKLAMA

Radović dodaje da neće odustati od svog političkog angažmana. Podsjećamo da je, na listi DNS, izabran za narodnog poslanika u Narodnoj skupštini RS.

Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Kako da vratite stari izgled Gmaila

Google mijenja dizajn za Gmail kako bi servis prilagodio dizajnerskim izmjenama koje su već načinjene na kompanijinim drugim...

AGRO SAVJET: Uzgajivači upozoravaju na greške koje pravimo – Jasni signali da je biljka pred uginućem

Većina nas griješi prilikom zalivanja i njegovanja sobnog cvijeća, a princip je zapravo veoma jednostavan. Stručnjaci smatraju da...

U Bijeljini rođene DVIJE BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su dvije djevojčice i dva dječaka. Broj...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 0 KROMPIR kg 1,00-1,50 KM 1 MLADI KROMPIR kg 1,50 KM 2 CRNI LUK kg 1,00-1,50 KM 3 BIJELI LUK kg 8,00 KM 5 PASULJ kg 4,00-5,00 KM 6 PAPRIKA...