Radović: Izbori u Doboju prerasli lokalni karakter – poziv građanima da podrže SDS

Datum:

Share post:

Građani Doboja 21. februara ne odlučuju samo o tome ko će da bude gradonačelnik Doboja ili kako će izgledati sastav gradske skupštine već odlučuju da li će promijeniti ovu vlast koja je Republiku Srpsku posvađala sa svima u svijetu, od Moskve, preko Brisela do Vašingtona, a sada i sa Beogradom, koji je mnogo pomogao da Republika Srpska finansijski opstane posljednjih godina – istakao je dr Milan Radović, zamjenik predsjednika SDS.

Zbog toga su, kaže Radović, izbori u Doboju već prerasli lokalni karakter.

„SDS je potpuno spreman i osposobljen za izbore u Doboju. Naš kandidat za gradonačelnika je divan čovjek i moralna gromada. Lista SDS-ovih kandidata za odbornike je lista moralnih i čestitih ljudi koji nisu spremni samo da tehnički glasaju i podižu ruke zato jer su tu, već da daju svoj doprinos da bi narod Doboja i njihovi građani živjeli mnogo bolje nego sada“ – pojasnio je Radović.

Radović je kazao da građani u Doboju na izborima odlučuju da li će biti žrtva vlasti koja živi na njihov račun, tako što se enormno zadužuje, razbacuje se našim novcem, a mi, naša djeca, naši unuci ćemo morati da vraćamo sav taj silni novac, koji se ne troši za nova radna mjesta, za nove fabrike, za bolje plate i penzije građana.

TESTNA REKLAMA

„Pozivamo građane Doboja da izađu u što većem broju da zajednički skinemo lance u koje smo svi uvezani odlukama jedne grupe ljudi, koja je privatizovala cijeli entitet i sve njene građane smatra drugorazrednim, niže vrijednim, od onih koji ih podržavaju, mahom zbog koristi, zbog sijanja straha, prijetnji i ucjena kojima su izloženi, a ne kvalitetnih programa“ – naglasio je zamjenik predsjednika SDS-a.

Radović je istakao ubijeđenje da su Dobojlije svjesne toga i da će glasati za opoziciju kao što se to desilo u Banjaluci i Bijeljini, gdje su građani jasno rekli da im ovakva vlast nije potrebna.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

ANALIZA: Kome ide u prilog više kandidata za predsjednika Republike Srpske

Za fotelju u Palati Republike na oktobarskim izborima boriće se 31 kandidat. Ali, sve procjene, očekivano, govore da...

BIJELJINA: NIKOLA VLAČIĆ NOVO LICE U KMF “RADNIK“

KMF Radnik iz Bijeljine angažovao je još jedno novo ime pred početak Premijer lige BiH u futsalu. Novo lice...

PIKSEL održao predavanje u prostorijama GO Ujedinjene Srpske u Bijeljini (foto)

Večeras je u prostorijama Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Bijeljina održan sastanak na kome je prisustvovao šef Centra za...

BIJELJINA: Sastanak Gradonačelnika sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika i Agrarnog fonda

Gradonačelnik Ljubiša Petrović održao je danas u Gradskoj upravi sastanak sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika sa područja Semberije i...