Saopštenje za javnost prenosimo u cjelosti:
Dragi prijatelji, komšije, rodbino i sugrađani,

Obraćam vam se u ovim preostalim danima do izbora ne kao političar, već kao neko ko je odrastao uz vas, sa vama gradio naš zajednički život, komšija s kojim ste dijelili svakodnevicu, rođak koji je uvijek bio tu u dobru i u zlu, kum s kojim ste se radovali, ali i s kojim ste tražili utjehu u teškim trenucima.

Znate me, znate šta za mene znači data riječ. Nikad nisam bio čovjek velikih obećanja, ali ono što sam obećao – to sam ispunio. Nikada nisam izbjegavao izazove, niti sam se okretao kad je bilo najteže. Kad je trebalo zasukati rukave, bio sam tu. Kad je bilo potrebno podržati, stajao sam rame uz rame s vama.

Zato vas pozivam da u ovim posljednjim danima razmislite o tome ko vam je bio podrška, ne samo riječima, već djelima. Ne tražim od vas da me podržite jer sam u politici. Tražim vašu podršku zato što znate da sam uvijek bio vaš, a ne nečiji drugi. Jer, kao i vi, vjerujem da se ljudi mjere po onome što čine, a ne po onome što govore.

Znam da nisam tipičan političar – i to mi je na ponos. Jer političari često zaborave odakle su potekli, a ja svoje korijene nikad ne bih mijenjao. Kao vaš komšija, prijatelj i rođak, obećavam da ću nastaviti da se borim za našu zajednicu, za ono što je pravo i pravedno.

Zahvaljujem vam na povjerenju koje ste mi do sada ukazali. Uvjeren sam da, zajedno, možemo nastaviti graditi bolju budućnost za nas i našu djecu. Razmislite, donesite pravu odluku i znajte da sam tu, kao što sam uvijek bio – za vas.

S poštovanjem, Vaš Radosav Đokić

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име