Kao dugogodišnji poslovođa na zelenoj pijaci, Radosav Đokić,odbornički kandidata Partije demokratskog progresa, u svakodnevnom kontaktu je sa onima koji su okosnica našeg društva – poljoprivrednicima i seljacima, ljudima koji svojim radom i trudom obezbjeđuju hranu za sve nas. Radosav je svjedok koliko se njihov mukotrpni rad ne cijeni na pravi način, koliko su zanemareni od onih koji bi trebalo da zastupaju njihove interese i bore se za njihova prava.

Zato je odlučio da uzme stvar u svoje ruke i postane glas onih koji najviše rade, a najmanje dobijaju.

Na pijaci, među svojim sugrađanima i proizvođačima, Radosav je iz prve ruke upoznao sa kakvim se izazovima poljoprivrednici suočavaju: niske otkupne cijene, visoki troškovi proizvodnje, nedostatak podrške od države i tržišna neizvjesnost. On ne želi da seljak više bude na margini, već da se njihov rad vrijednuje i adekvatno nagradi. Njegova vizija je grad u kom će poljoprivrednici biti poštovani, njihov trud prepoznat, a njihov položaj poboljšan.

Kao kandidat za Skupštinu grada, Radosav Đokić se zalaže za kreiranje konkretnih mjera koje će poboljšati uslove rada na pijacama i uopšte u poljoprivredi. Boriće se za veće podsticaje za poljoprivrednike, bolju infrastrukturu za proizvođače i fer tržišne uslove. Njegova borba nije samo u političkoj areni, već i na terenu – među ljudima kojima je svaki dan posvećen.

Vrijeme je da se trud i znoj poljoprivrednika konačno cijene i da njihov glas bude glas koji se čuje. Radom, poštenjem i upornošću, zajedno možemo izgraditi bolje sutra za sve nas!“, poručuje Đokić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: semberija.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име