RADO SAVIĆ: ZA COVID BOLNICU U BIJELJINI 50.000 KM

Datum:

Share post:

Skupština opštine Lopare donijela je danas odluku da se iz budžeta lokalne zajednice izdvoji 50.000 maraka za proširenje covid bolnice u Bijeljini kojoj gravitira stanovništvo majevičkog kraja.
 
Odbornici su usvojili šestomjesečni izvještaj o izvršenju budžeta, a načelnik Lopara Rado Savić kaže da je zbog epidemije virusa korona primjetan pad prihoda i da se do isteka godine očekuje bolja ekonomska situacija.

SAVIĆ: 80 000 KM za infrastrukturu
Savić je nakon sjednice naveo kao važnu i odluku o izdvajanju 80.000 KM iz opštinskog budžeta za izgradnju infrastrukture u naselju Slatina.

Među 20 tačaka dnevnog reda odbornici Skupštine opštine Lopare usvojili su i akcione planove po izvještaju Glavne sužbe o reviziji finansijskih izvještaja opštine i Doma zdravlja.

Podršku je dobila oduka o osnovanosti utvrđivanja opšteg interesa radi provođenja eksproprijacije za izgradnju puta u mjesnoj zajednici Podgora, kao i više odluka o novim urbanističko-tehničkim uslovima na području opštine.

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Prijavite se za onlajn kurs o preduzetništvu u ekonomiji u razvoju

HarvardX nudi besplatan onlajn kurs “Entrepreneurship in Emerging Economies”, koji je namijenjen svima koji žele da istraže kako...

Penzioneri najčešći korisnici besplatne pravne pomoći

Centru za pružanje besplatne pravne pomoći u prvoj polovini ove godine obratila se 2.581 osoba, što je neznatno...

Gradonačelnik Petrović predložio Episkopa Fotija za Povelju Grada

Gradonačelnik grada Bijeljina LJubiša Petrović u skladu sa članom 17. stav 3. Odluke o priznanjima u Gradu Bijeljina,...

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava poljoprivrednicima 1. septembra

Fondacija za održivi razvoj Republike Srpske “Progresus” objaviće 1. septembra javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava poljoprivrednicima u...