Radnici DM-a PUSTILI PSA DA SE UGREJE u njihovoj radnji! (foto)

Datum:

Share post:

Juče se pojavila lepa fotografija na Fejsbuk grupi Levijatan Forum (Official). Naime, reč je o fotografiji na kojoj se vidi kako je u prostorije prodavnice DM pušten pas, koji spava u radnjim. 

Prema rečima ljudi koji su šerovali ovu fotografiju, ova radnja DM-a se nalazi u beogradskom naselju Borča. Radnici ove radnje su pustili psa u svoj objekat kako bi se zgrejao i sklonio od hladnoće i magle koja je juče obavila naš glavni grad.

Reakcija i komentara na društevnim mrežama je bilo zaista mnogo i u najvećem procentu je reč o pozitivnim komentarima, što je ono što svakako zaslužuje objekat koji je pustio psa sa ulice da se ugreje i skloni od zime. 

Post je pored toga, stekao veliku popularnost i bilo je preko tri hiljade reakcija na taj jedan post i preko 170 komentara koji su se skupili za svega jedan dan postojanja posta. 

 

TESTNA REKLAMA

 

bravo za dm petface

Poslali smo upit o autentičnosti ove fotografije na zvaničnu Fejsbuk stranicu DM-a, ali oni nisu mogli da nam potvrde o kojoj se prodavnici radi, ali svakako im je bilo drago što su njihovi radnici učinili ovako nešto lepo.

Kasnije se pojavila i slika na Fejsbuk stranici Društva za zaštitu životinja Hrabro srce, da je DM u Novom Sadu uveo dva psa. Bilo kako bilo, ovo je jedan prelep gest.

Ovo je jedan lep primer birge i pažnje za napuštene životinje na ulicama naše prestonice, kojih ima u svim prigradskim mestima.

Nemojte da vas zavara slika glavnih beogradskih ulica u kojima nema napuštenih životinja. Provozajte se Borčom, Resnikom, Surčinom, Dobanovcima, Ugrinovcima i ostalim prigradskim mestima, sa svih strana Beograda i shvatićete gde su se te napuštene dušice nastanile. 

Hvala DM-u, ovo je predivno!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: petface.net

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Obilježena slava Grada Bijeljina (foto)

Grad Bijeljina danas je proslavio krsnu slavu Svetog Pantelejmona, zaštitnika Grada. U sklopu programa, prije prazničnog bogosluženja, prisutni su...

U septembru počinje izgradnja dva auto-puta u RS

Prvi radovi na auto-putu Prijedor-Banjaluka počeće 2. septembra, a petnaestak dana kasnije krenuće i izgradnja dionice Bijeljina-Rača, čime...

Fijakerijada povodom slave Grada Bijeljina

Na Gradskom trgu u Bijeljini, danas je povodom slave Grada Bijeljina održana fijakerijada u organizaciji Konjičkog kluba „Semberija“...

Narednih dana u RS će pojeftiniti gorivo

Na benzinskim pumpama u Republici Srpskoj benzin će narednih dana pojeftiniti do 12, a dizel do osam feninga...