PUS na “Interagru“: Dobra prilika da se proširi saradnja sa privrednim partnerima

Datum:

Share post:

Članovi Pokreta Uspješna Srpska, prof. dr Zlatko Maksimović, dr Nemanja Janković i doc. dr Živka Malić prisustvovali su svečanom otvaranju jubilarnog XX Međunarodnog poljoprivredng sajma INTERAGRO 2022 na Agrotržnom centru u Bijeljini, obišli izložbene štandove i razgovarali sa izlagačima.

-Veliko mi je zadovoljstvo što sam danas prisustvovao otvaranju ove najznačajnije poljoprivredne manifestacije, ne samo kod nas, već i u regionu. Ovo je dobra prilika da brojni izlagači prošire saradnju sa privrednim partnerima, da se čuje za našu Semberiju i vrijedne poljoprivredne proizvođače i privredne subjekte, rekao je ovom prilikom kandidat PUS za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, dr Nemanja Janković.

– Raduje me što će naši poljoprivredni proizvođači imati priliku da na najbolji mogući način prezentuju svoje proizvode i uspostave nove poslovne kontakte. Svakako, saradnja na ovakvim i sličnim manifestacijama u velikoj mjeri doprinosi razvoju poljoprivrede i agrara, istakla je doc dr Živka Malić, kandidatkinja PUS za poslanicu u Narodnoj Skupštini Republike Srpske.

TESTNA REKLAMA

Profesor dr Zlatko Maksimović naglasio je da ovakve manifestacije doprinose jačanju privredne saradnje Republike Srpske i regiona, Bijeljina je postala prepoznatljiva po ovom sajmu, koji ove godine puni dvije decenije postojanja.

– INTERAGRO omogućava da se na jednom mjestu upoznaju sa najnovijim dostignućima u ovoj privrednoj grani, bez čega nema napretka, dodao je prof. dr Maksimović.

Kandidati Pokreta Uspješna Srpska u široj koaliciji podržavaju zajedničke kandidate u okviru Kolalicije NPS – Darko Banjac, PUS i Prva SDS, Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske i Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Mitrović: Glas za Dodika i Cvijanovićku za mir i stabilnost Republike Srpske

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović izjavio je da 2. oktobra Bijeljina...

BIJELJINA: PRVI RADNI DAN U VRTIĆU U PATKOVAČI (video)

U vrtiću „Neven“ u Patkovači danas je prvi radni dan, a vaspitači su dočekali prvih dvadest petoro djece...

Predsjednik Bokserskog saveza Srbije podržao Slavenka Ristića

"Slavenko Ristić zaslužuje moju podršku zbog njegovog dugogodišnjeg rada na jačanju odnosa između Srbije i Republike Srpske, ali...

Prof.dr Zlatko Maksimović, osnivač Pokreta Uspješna Srpska: NAŠ PUT JE PUT USPJEŠNIH (video)

Na sinoć održanoj centralnoj konvenciji Koalicije NPS - Pokret Uspješna Srpska - Prva SDS osnivač Pokreta uspješna Srpska...