Večeras je u Mezgraji Gaj održana javna predizborna tribina na kojoj je predstavljen kandidat za načelnika Opštine Ugljevik Dragan Gajić kao zajednički kandidat koalicije koju čine SNSD, NPS, SPS, DNS i DEMOS. Na ovom skupu mještanima Mezgraje Gaj obratili su se predstavnici svih koalicionih stranaka – Diko Cvijetinović i Dragiša Vidaković (NPS), Dragan Jović (SPS), Miroslav Popović (DNS) i Milorad Simić (DEMOS), a koji su izrazili punu podršku Gajiću.

Nosilac liste SNSD-a za odbornike u Skupštini Opštine Ugljevik Milutin Tasovac naveo je da je Mezgraja primjer nebrige opštine o rubnim područjima za koju ta ista opština odgovornost prebacuje na druge.

„Vlast u Ugljeviku, koja traje 23 godine, ničim se nije potrudila da u mjestima koja odumiru unaprijedi uslove za život. Za sve što ne valja krivi su Rudnik i Termoelektrana Ugljevik. Naš kandidat za načelnika ima svoj plan razvoja opštine čija je srž renta i njeno ulaganje u opstanak Ugljevika i to je prvi razlog zašto bi baš on trebalo da bude načelnik Ugljevika“, izjavio je Tasovac.

Dragan Gajić je naglasio da prva javna tribina nije slučajno održana u njegovom selu, jer je Mezgraja Gaj predugo prepuštena sama sebi.

„Naša borba sa lošom infrastrukturom, zapuštenim putevima i nedostatkom osnovnih uslova za život više ne smije biti ignorisana. Znam da su mnoge kuće ovdje bez stabilnog puta, da gledate kako mladi sele u potrazi za boljim uslovima, umjesto da gradimo budućnost, ovdje na našoj rodnoj zemlji“, rekao je Gajić i zatražio podršku mještana da to zajedno promijene.

„Mezgraja zaslužuje više, jer ako smo u ratu opstali na ovom prostoru, zašto sad da se selimo. Obećavam vam da ću, kao vaš budući načelnik, učiniti sve da Mezgraja više nikada ne bude zaboravljena“, poručio je Gajić koji je saslušao prijedloge mještana o tome šta zajedno mogu učiniti za Mezgraju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име