PUDIĆ, DNS: Blago tome ko dovijek živi

Datum:

Share post:

Udruženje Veterana „BORS-a“ Brčko obilježilo je parastos poginulim borcima i civilnim žrtvama rata, 09. Avgusta u 10:30 časova, u Buzekari kod Brčkog.

Na spomeniku su uklesana imena osam poginulih boraca VRS, poginulih u otadžbinskom ratu od 92-95. godine. Pomen pomenutim borcima odaje se svake godine na praznik Svetog Pantelejmona što je ujedno i slava ovog sela.

Ovom molitvenom činu prisustvovali su mnogi mještani sela, porodice i prijatelji poginulih, predstavnici Boračke organizacije i srpskih političkih partija, među kojima je bila i delegacija DNS-a Odbora distrikta Brčko: Zagorka Burkanović, Predsjednik, Tijana Pudić, Potpredsjednik Organizacije mladih i Milorad Vidović, član.

„Naši borci koji su dali svoje živote i ugradili ih u temelje Republike Srpske, Vaskrsli su u Hrista.

TESTNA REKLAMA

Njihovo djelo živjeće vječno. Veliki NJegoš kaže „Ako nemaš za šta umrijeti, nijesi se ni trebao rađati“ naši heroji znali su za šta daju život.

Pitam sebe i sve nas znamo li mi koliko je velika njihova žrtva, njihovo djelo i da li smo dostojni njihove slave i herojstva, koji su vječni.“, poručuje Tijana Pudić, Potpredsjednik Organizacije mladih DNS-a.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljni.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Stanovnici MZ „Filip Višnjić“ Bijeljina nezavodoljni rješenjem iz Nacrta regulacionog plana

U Mjesnoj zajednici "Filip Višnjić" u Bijeljini, danas se okupilo tridesetak građana koji su medijima željeli da izlože...

SNSD BIJELJINA: „Volimo Srpsku i glasamo za Srpsku svim srcem!“ (foto)

Saopštenje GrO SNSD Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Gradski odbor SNSD Bijeljina još jednom poziva građane da, svjesni istorijskog trenutka,...

Centralna tribina socijalista u prepunoj sali bijeljinskog bioskopa (foto, video)

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je večeras u Bijeljini da je Socijalistička partija svu aktivnost usmjerila na...

Srpska treba da prati nacionalnu politiku Srbije

- Srpski nacionalni interes za 21. vijek je mir, poručila je narodni poslanik Jelena Trivić za RTS i...