PU BIJELJINA: Za dva dana sankcionisana 182 vozača zbog nepropuštanja pješaka na pješačkom prelazu

Datum:

Share post:

Na području Policijske uprave Bijeljina u periodu od 11.09. do 13.09.2023. godine sprovedena je regionalna akcija usmjerena na kontrolu poštivanja ,,odnosa vozač-pješak“ i kontrolu tehničke ispravnosti vozila kojima se vrši organizovani prevoz djece.

Aktivnosti na kontroli autobusa kojima se vrši organizovani prevoz djece vršene su u saradnji sa republičkim i opštinskim inspektorima za drumski saobraćaj. Tokom kontrole izvršen je pregled 17 autobusa kojima se vrši organizovani prevoz djece pri čemu je jedan autobus isključen iz saobraćaja zbog neregistrovanosti.

Nadalje, tokom akcije sankcionisana su i 182 vozača zbog nepropuštanja pješaka na pješačkom prelazu i 19 pješaka zbog prelaska kolovoza van obilježenog pješačkog prelaza.
Policijska uprava Bijeljina još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju saobraćajnih propisa i pravila, kako bi svi zajedno doprineli poboljšanju bezbjednosti saobraćaja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Svečano otvaranje košarkaškog terena na stadionu Radnika

U sklopu stadiona Radnik u Bijeljini obnovljen je i stavljen u upotrebu za našu djecu i omladinu sportski...

BIJELJINA: Zvijezda 09 pobjednik u Laktašima

Gosti iz Semberije su konačno prekinuli niz poraza. U Premijer ligi im ne cvjetaju ruže, ali su u...

BIJELJINA: Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske

Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske Fudbaleri Borca neće imati priliku da odbrane trofej Kupa "Dr Milan Jelić"...

Korisnici Dnevnog centra za djecu u riziku u Bijeljini organizovali priredbu povodom Dječije nedjelje (foto)

Tradicionalno, prve sedmice oktobra, djeca iz Dnevnog centra za djecu u riziku Centra za socijalni rad Bijeljina, obilježavaju...