PU BIJELJINA: Pregled incidenata za dan 19. mart 2023. godine

Datum:

Share post:

Saopštenje Policijske uprave Bijeljina prenosimo u cjelosti:

“Pregled incidenta za dan 19.mart 2023

Povodom održavanja „Referenduma 2023“ štab Policijske uprave Bijeljina prati i preduzima mjere i radnje u cilju održavanja povoljne bezbjednosne situacije na području Bijeljine.

PREDSJEDNIK GIK, DIJANA SAVIĆ-BOŽIĆ: Izlaznost birača do 12 časova je 21,45% (video)

Pregled incidenata na području Bijeljine za dan 19.03.2023. godine u vremenskom periodu od 07,00 časova do 13,00 časova:

Policijska uprava Bijeljina oko 07,00 časova putem elektronske pošte zaprimila je prijavu Komisije za opoziv gradonačelnika, da je 18.03.2023. godine oko 13,00 časova, uručila izborni materijal predsjedniku Biračkog odbora za biračko mjesto broj 029B111. Imenovani je preuzeti izborni materijal dovezao u prostorije određene za biračko mjesto oko 19,00 časova, tako da je birački materijal od 13,00 do 19,00 časova bio nezaštićen. Predsjednik Biračkog odbora postupao je suprotno odredbama odredbama Pravilnika o načinu opoziva gradonačelnika/načelnika grada/opštine. Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina postupaju po zaprimljenoj prijavi. O svemu navedenom obavješten je i postupajući tužilac.

BOŽOVIĆ, SDS: Naši članovi odstranjeni su sa BM, jer su se zalagali da kutije budu okrenute ka članovima biračkog odbora (video)

Povodom teksta na pojedinim portalima u kojima su izneseni navodi da je Policijska uprava Bijeljina,odnosno policija sa biračkog mjesta udaljila potpredsjednika Skupštine grada Bijeljina Mustafu Gradaščevića, jer je neposredno uticao na birače da se izjasne za opoziv gradonačelnika Bijeljine, saopštavamo da nismo preduzimali bilo kakve mjere i radnje prema navedenom licu.

GRADAŠČEVIĆ, SDA: Gradonačelnik se afirmiše kao veliki borac protiv nepravde i kriminala, pa i tamo gdje kriminala nema

Napominjemo, da zbog održavanja ,,Referenduma 2023“ lokacija za izdavanje ličnih dokumenata u Policijskoj upravi Bijeljina (referat ličnih karata, prebivališta, boravišta i JMB, uključujući akviziciju) radi danas, 19. marta do 19,00 časova.”

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MILIČEVIĆ POTVRDIO: Američke (OFAC) sankcije ugasile račun SDS – naćemo rješenje

Jedini račun Srpske demokratske stranke preko kojeg je ova partija funkcionisala zbog sankcija je danas ugašen, čime je...

ZVANIČNO: Novi direktor “Elektro Bijeljine” Miograd Peranović (foto)

Na sjednici Nadzornog odbora koja je počela danas (petak, 29. mart 2024. godine) i koja je još u...

Juniori KMF ”Radnik MD Shop” pobjedama i stopama svojih starijih kolega

U 12. kolu Premijer futsal lige BiH, uzrast U-19, juniori KMF ’’Radnik MD Shop’’su gostovali u Brčkom, te...

DODIK VUKANOVIĆU: “Treba mi dati orden kakvu budalu trpim čitav dan – idiota koji se zove Vukanović, budaletinu jednu tešku – Ti si jedna...

Narodna skupština Republike Srpske kasno noćas je usvojila Nacrt izbornog zakona Republike Srpske, ali rasprava koja se vodila...