PU BIJELJINA: Pojačane mjere bezbjednosti 15. septembra u Bijeljini

Datum:

Share post:

Saopštenje Policijske uprave Bijeljina prenosimo u cjelosti:

„Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske povodom obilježavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave 15. septembra u Bijeljini preduzima pojačane mjere bezbjednosti u cilju održavanja povoljnog stanja bezbjednosti u predstojećem periodu.

Građani koji budu željeli da prate državnu manifestaciju Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave svečanos koja će se održati u četvrtak, 15. septembra 2022. godine u 11,00 časova u Bijeljini savjetujemo da poštuju naredbe policijskih službenika na terenu, te da sa sobom ne nose pirotehnička sredstva i druge opasne predmete.

Savjet građanima je da zbog lakšeg kretanja i izbjegavanja stvaranja gužvi, sa sobom ne nose ruksake i torbe, te da svakako uz sebe imaju neki identifikacioni dokument. Ugostiteljski lokali, zanatske i trgovačke radnje koje se nalaze u užem centru grada Bijeljine neće raditi navedenog dana do 16,00 časova.

TESTNA REKLAMA

U cilju preduzimanja bezbjednosnih mjera i radnji povodom nastupajućih praznika, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske izdao je Naredbu o zabrani prevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju na području grada Bijeljine za 15. septembar od 00,00 do 24,00 časova.

Ministarstvo u sjedištu, policijske uprave i policijske stanice za navedeni dan neće izdavati odobrenja za prevoz eksplozivnih materija.

Predstavnike medijskih kuća, druge subjekte, kao i građane podsjećamo da je u cilju bezbjednosti učesnika skupa, 15. septembra na području grada Bijeljine zabranjena upotreba dronova.“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U bijeljinskoj Biblioteci promovisan roman Saše Terzića „Miloš i akmače“ (foto)

U prepunoj sali Narodne biblioteke "Filip Višnjić", promovisan je roman Saše Terzića "Miloš i akmače", o ratnom komandantu...

DNEVNI HOROSKOP za 2. februar

OVAN POSAO: Danas nije vaš dan. Pojačana nervoza. Ipak ćete uspeti da obavite neke osnovne stvari, za danas se...

RK BIJELJINA: Marko Jevtić u Španiji (foto)

Marko Jevtić koji je ponikao u RK Bijeljina, potpisao je za Španski klub Bidasoa Irun. Posle uspješne epizode u...

Predstavljeni Samsung Galaxy S23 telefoni, šta je sve novo

Južnokorejski Samsung je zvanično objavio svoju najnoviju seriju flegšip telefona, koja stiže sa određenim poboljšanjima. U okviru svoje Galaxy...