PU BIJELJINA: Pojačane mjere bezbjednosti 15. septembra u Bijeljini

Datum:

Share post:

Saopštenje Policijske uprave Bijeljina prenosimo u cjelosti:

„Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske povodom obilježavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave 15. septembra u Bijeljini preduzima pojačane mjere bezbjednosti u cilju održavanja povoljnog stanja bezbjednosti u predstojećem periodu.

Građani koji budu željeli da prate državnu manifestaciju Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave svečanos koja će se održati u četvrtak, 15. septembra 2022. godine u 11,00 časova u Bijeljini savjetujemo da poštuju naredbe policijskih službenika na terenu, te da sa sobom ne nose pirotehnička sredstva i druge opasne predmete.

Savjet građanima je da zbog lakšeg kretanja i izbjegavanja stvaranja gužvi, sa sobom ne nose ruksake i torbe, te da svakako uz sebe imaju neki identifikacioni dokument. Ugostiteljski lokali, zanatske i trgovačke radnje koje se nalaze u užem centru grada Bijeljine neće raditi navedenog dana do 16,00 časova.

TESTNA REKLAMA

U cilju preduzimanja bezbjednosnih mjera i radnji povodom nastupajućih praznika, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske izdao je Naredbu o zabrani prevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju na području grada Bijeljine za 15. septembar od 00,00 do 24,00 časova.

Ministarstvo u sjedištu, policijske uprave i policijske stanice za navedeni dan neće izdavati odobrenja za prevoz eksplozivnih materija.

Predstavnike medijskih kuća, druge subjekte, kao i građane podsjećamo da je u cilju bezbjednosti učesnika skupa, 15. septembra na području grada Bijeljine zabranjena upotreba dronova.“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Mitrović: Glas za Dodika i Cvijanovićku za mir i stabilnost Republike Srpske

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović izjavio je da 2. oktobra Bijeljina...

BIJELJINA: PRVI RADNI DAN U VRTIĆU U PATKOVAČI (video)

U vrtiću „Neven“ u Patkovači danas je prvi radni dan, a vaspitači su dočekali prvih dvadest petoro djece...

Predsjednik Bokserskog saveza Srbije podržao Slavenka Ristića

"Slavenko Ristić zaslužuje moju podršku zbog njegovog dugogodišnjeg rada na jačanju odnosa između Srbije i Republike Srpske, ali...

Prof.dr Zlatko Maksimović, osnivač Pokreta Uspješna Srpska: NAŠ PUT JE PUT USPJEŠNIH (video)

Na sinoć održanoj centralnoj konvenciji Koalicije NPS - Pokret Uspješna Srpska - Prva SDS osnivač Pokreta uspješna Srpska...