„Providne vreće greškom spakovane u obojene“ Predsjednik GIK Doboj ističe da su navodi CIK zlonamjerni

Datum:

Share post:

Nije tačno da iz Doboja nedostaju vreće i pečati neiskorištenih glasačkih listića, kako to tvrdi predsjednik Centralne izborne komisije (CIK) BiH Suad Arnautović, izjavio je večeras Srni predsjednik Gradske izborne komisije GIK Nenad Paleksić.

Paleksić je rekao da se sve to radi zlonamjerno i da su vreće dostavljene CIK, u kojem, kako smatra, rade protiv dobojskog GIK.

– Ne znam zbog čega to rade. Kada provjere vidjeće da su na velikom broju biračkih mjesta u cijeloj BiH providne vreće greškom spakovane u obojene vreće sa ostalim izbornim materijalom – rekao Paleksić.

On je dodao da se samo sa deset biračkih mjesta sa područja Doboja moglo desiti da su providne vreće spakovane u obojene vreće i da sve o tome imaju u Sarajevu.

TESTNA REKLAMA

– Prema tome, sve je to u CIK ili treba da je u CIK i kada otvore vidjeće gdje se nalazi taj materijal – dodao je Paleksić.

On je rekao da će sutra ujutro biti održana sjednica da bi poslali pismeni akt komisiji i upoznali novinare šta rade iz CIK, podsjetivši da su im napravili i problem sa posmatračima dan prije izbora.

Arnautović je danas rekao federalnim medijima da je nakon što je preuzet izborni materijal iz svih opština u BiH “da u gradu Doboju sa 61 biračkog mjesta ne postoje vreće i pečati od neiskorištenih glasačkih listića”.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com/srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Gradsko pozorište ‘’Semberija i ‘’stojeće ovacije’’ novosadske publike za “Hasanaginicu”

Predstava Gradskog pozorišta “Semberija” Bijeljina i Narodnog pozorišta Republike Srpske „Hasanaginica“, nastala prema dramskom komadu Ljubomira Simovića, a...

Stevandić o formiranju vlasti na nivou BiH: „Vlast se ne pravi sa opozicijom“

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas da bi formiranje vlasti na nivou BiH sa...

Gradonačelnik Bijeljine ugostio Edhema Čustovića i Momčila Amovića (foto)

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je danas (čevrtak, 08. decembar 2022.) ugostio Edhema Čustovića i Momčila Amovića te se...

Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija

Poslije će biti kasno za kukanje: Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija Prije tri godine opozicija...