U Beogradu je u toku  45. Međunarodni sajam turizma, a učešće je uzela i Turistička organizacija Bijeljina, po prvi put, kao samostalni izlagač, a danas su predstavljeni turistički potencijali Semberije.

Danas je 45. Međunarodni sajam turizma u Beogradu posjetio i Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović sa saradnicima.

Turistička organizacija Bijeljina na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu (foto)

-Na Sajmu u Beogradu učešće je uzela i Turistička organizacija Bijeljina, kao samostalni izlagač. Po prvi put imamo sopstveni štand na kojem ćemo promovisati sve ono što Semberija može ponuditi u turizmu, saopštili su iz Turističke organizacije Bijeljina.

-Posjetiocima Sajma turizma u Beogradu danas smo predstavili turističke potencijale Semberije. Akcenat smo stavili na gastro ponudu koju su promovisali naši dragi prijatelji iz kompanije Globus i restorana Pet jezera a brojni gosti su se uvjerili da se u Bijeljini može pronaći kvalitetna hrana u kojoj uživaju sva čula, kažu u Turističkoj organizacijij Bijeljina.

-Za slatki program pobrinuli su se učenici Srednje turističke škole iz Janje, budući nosioci turizma u Semberiji, saopšteno je iz TO Bijeljina.

-Promociji su prisustvovali brojni gosti iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske te čelnici lokalne samouprave sa gradonačelnikom Ljubišom Petrovićem, koji je bio i u ulozi domaćina, a na sajmu  je ispred odbora za Evropske integracije i regionalnu saradnju NS RS bio i poslanik PDP Slaviša Marković, sajam je otvoren do nedelje, zaključili su iz Turističke organizacije Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име