Uspješna Srpska – dr Zlatko Maksimović, danas je u 9.00 zvanično započela kampanju – Izbori 2024.

Prof. dr Zlatko Maksimović, zahvalio se svima koji su ih podržali, kao i simpatizerima Pokreta Uspješna Srpska, ali i građanima koji su se svojim prisutstvom uveličali današnji dan.

„Pokret Uspješna Srpska danas kreće u političku kampanju za predstojeće lokalne izbore u Bijeljini na jedan drugačiji način drugačiji u odnosu na mnoge. Svaka ozbiljna stranka, svaki ozbiljan čovjek kada se za nešto kandiduje, ima svoj program. Ima nešto što napiše, iza čega stoji, ono za šta će se zalagati, za šta će se boriti u narednom periodu. Mi smo to uradili. Program je pisan na osnovu iskazanih potreba naših sugrađana u odnosu na razgovor sa sugrađanima i ono što su oni nam prezentovali da je potrebno našem gradu. U fokusu svih dešavanja ovog programa je građanin, u fokus je čovjek koji zaslužuje na osnovu svog rada da živi dostojno životu čovjeka, bez obzira da li on živi u gradu, da li on živi na selu ili bilo kom dijelu naše lijepe Semberije“, rekao je prof. dr Zlatko Maksimović.

Maksimović je takođe naglasio da je Pokret Uspješna Srpska samostalna, te da nije u vlasti ni na opštinskom ni na republičkom nivou, niti u koaliciji sa bilo kojom partijom.

„Mi smo u koaliciji sa narodom i samo tim putem treba ići u narednom periodu“, poručio je prof. dr Zlatko Maksimović.

Dr Nemanja Janković, odbornički kandidat na listi Pokreta “Uspješna Srpska dr Zlatko Maksimović”, koji je vaskularni hirurg,  kaže da su kandidati sa ove liste uspješni i imaju rezultate te da svi imaju zajednički cilj a to je “Bolja Bijeljina”.

-Postojimo proteklih devet godina. U primjerima gdje smo imali mogućnost i obavezu da poboljšamo našu sredinu su jako svijetli primjeri kako u Bijeljini tako i u Republici Srpskoj. To su prije svega zdravstvene ustanove Dom zdravlja Bijeljina i bolnica u Bijeljini. Nekada je Dom zdravlja, pod našim rukovodstvom bio nedostižan uzor većini zdravstvenih ustanova Republike Srpske a isto tako i bijeljinska bolnica koja je, dok smo bili na njenom čelu doživjela astronomski razvoj kako stručno tako i u materijalnom smislu-poručio je dr Janković i dodao da je Pokret “Uspješna Srpska” u koaliciji sa narodom.

Milica Dikić, kandidatkinja Pokreta “Uspješna Srpska dr Zlatko Maksimović” rekla je da sagledavajući značajnu potrebu za novim radnim mjestima, u ova stranka I njeni kandidati značajnu energiju će uložiiti i zalagati se za stimulaciju i sufinansiranje programa za tržišno tražena zanimanja.

-Naši mladi talenti, naša budućnost odlazi u potrazi za boljim prilikama. Mladi, vi ste budućnost i snaga ovog grada. Kroz naš program je iskazana naša drustvena odgovornost da raznim projektima i programima obezbjedimo okruženje u kome želite ostati, raditi i zasnivati porodice-poručila je Dikićeva koja je diplomirana medicinska sestra, master javnog zdravlja.

Kandidatkinja Živka Malić, doktor medicinskih nauka u zvanju docenta kaže da je obrazovanje sektor bez kojeg nijedno ozbiljno društvo ne može razmišljati o uspješnom razvoju.

-Kada govorimo o obrazovanju mora se razmišljati o svim segmentima, od predškolskog obrazovanja koje je temelj cjeloživotnog učenja pa do visokoškolskog obrazovanja. Smatramo da bi jačanjem saradnje izmedju visokoškolskih  ustanova, tržišta rada i Zavoda za zapošljavanje razvili programe usmjerene ka obrazovanju traženih struka čime bi se riješio i problem nezaposlenosti-rekla je Malićeva.

Zoran Brkić, spec. dr veterinarske medicine, predsjednik je Izbornog štaba ove stranke, rekao je da je jedan od prioriteta za koji će se zalagati odbornici Pokreta “Uspješna Srpske dr Zlatko Maksimović” je unaprijeđenje poljoprivredne proizvodnje.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име