Produženo vrijeme brisanja poruke na WhatsAppu

Datum:

Share post:

Ukoliko se nađete u situaciji da ste na WhatsAppu poslali neku neprikladnu poruku pogrešnoj osobi, sada ćete imati priliku da spasite obraz jer dobijate više vremena da je obrišete.

Korisnici WhatsAppa sada imaju nešto više od dva dana nakon slanja neke poruke da je obrišu, umjesto dosadašnjeg limita od jednog sata.

Kako biste odmah počeli da koristite funkciju, otvorite grupni ili individualni razgovor u WhatsAppu gde ste poslali poruku. Pritisnite i držite dugo na sadržaj koji želite da obrišete, potom kliknite na „Delete“ i onda izaberite između opcija „Delete for everyone“ ili „Delete for me“.

Ipak, potrebno je da znate da postoji i caka. Svi primaoci moraju da imaju ažuriranje za najnoviju verziju WhatsAppa, kako bi pomenuti proces zaista i funkcionisao. Ukoliko poruka nije obrisana, nećete dobiti obavještenje o tome.

TESTNA REKLAMA

Ovo svakako predstavlja korisnu funkciju i može donijeti prednost WhatsAppu u poređenju sa Apple iMessage servisom, koji još uvijek ne nudi pomenutu mogućnost..

Za sada iOS 16 beta korisnicima nudi prostor od dva minuta da obrišu neželjenu poruku, ali samo ako je i primalac preuzeo beta verziju platforme.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: b92.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Dodik: Ja hoću da vidim Republiku Srpsku samu i nezavisnu

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras u Vlasenici da Republika Srpska ima šansu...

PETROVIĆ: SDS će rasturiti partiju šaha, figure pokreće narod

-Srpska demokratska stranka, stranka koja će rasturiti partiju šaha u Izbornoj jedinici 6 samo zato jer naše figure...

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate (foto)

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate. Druženje sa kandidatima SPS u Bijeljini koje je organizovao Gradski odbor Socijalističke partije...

SPS: Selak posjetio bijeljinski „Pass“ (foto)

Predsjednik Socijalističke partije Srpske i narodni poslanik Goran Selak sa delegacijom SPS posjetio je bijeljinsku kompaniju "Pass" gdje...