PRODUCENTICA NA BN TV, MISS FOTOGENIČNOSTI: Željka Pejić ni za kakve pare ne želi u drugu tv kuću

Datum:

Share post:

Funkciju organizatorke emisija zabavnog karaktera televizije BN obnaša energična ali ništa manje atraktivna Željka Pejić, nekadašnja Miss fotogeničnosti Republike Srpske i predstavnica za Miss BiH. Visprenost ove 34-godišnje Sarajke, po rođenju, nas je ponukala da je pitamo odakle joj snaga i toliko znanje u poslu i resoru u kojim se ni mnogi muškarci ne bi snašli i sve stigli. Ona, kao dlanom o dlan, postiže sve kako treba, bez greške. Autoritativno a ujedno i umilno i baš tako više od 13 godina.

Magnet za afinitete
-Ovaj posao ima svoju ljepotu u neobičnosti i raznovrsnosti, a to je kao magnet za moje afinitete. Upravo tu dinamiku u radu volim. Volim taj pokret, ali i red.

No, sve to uzrokuje i dodatni stres…
-Baš tako! Zamislite kada je u pitanju emitovanje emisija uživo pa kada se desi, recimo, da gost kasni, otkazuje dolazak, alternative se u trenu moraju naći. Zapravo biti spremne. Sve nepredviđenosti moraju imati alternativu.

Tu su i kolege za pomoć?
-Naša ekipa je sjajna, ta poslovna etika je na prvom mjestu ali i ono kako kažu „tu smo jedni za druge u svakom trenu“, podržavamo se i potpomažemo. Ovdje sve funkcioniše poput skladnog odnosa u jednoj porodici, bez nekih povišenih tonova, isticanja funkcija a u istom trenu je uzajamno poštovanje na prvom mjestu.

TESTNA REKLAMA

A šta mislite o radu u informativnom programu?
-Teško bih to radila. To apsolutno ne odgovara mom senzibilitetu.

Poznat nam je podatak da su Vam nuđeni transferi u druge TV kuće.
-Bilo je više toga, što me aposlutno ne zanima stoga na tu temu ne bih jer upravo takav odgovor sam i davala onima koji bi me tako nešto pitali.

Danas soliram

A kada bi odškrinuli vrata vaše privatnosti…
-E tu iza sebe imam brak u koji sam vjerovala kao i svaka mlada žena koja pristaje na taj, za mene, sveti čin. Obostrana je bila ljubav a za odluku o razvodu takođe je potrebno dvoje. Nije uspjelo. Razišli smo se kao prijatelji i kolege. Trenutno soliram, kada imam vremena družim se sa prijateljima jer moje radno vrijeme može i da se produži mimo onog određenog. A za neke češće provode slobodnog vremena i nemam dovoljno.

Volim Šemsu, Milančeta, Aličića…

Imate li Vi neke omiljene pjevače ili se sve svodi na puki profesionalizam?
-Svakom pjevaču, gostu prilazimo isto. A logično da svi mi imamo nekoga ko nam je malo draži za saradnju. Meni lično, bez ljutnje, su najdraži Šemsa, Milanče, Aličić, Alibegović, Avdić, Lukić ali odmah da podcrtam da oni koji mi nisu dragi ne postoje. Govorim o nekim lijepim, kulturnim pristupom pri dolasku pjevača u našu kuću.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: exsprestabloid.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: NIKOLA VLAČIĆ NOVO LICE U KMF “RADNIK“

KMF Radnik iz Bijeljine angažovao je još jedno novo ime pred početak Premijer lige BiH u futsalu. Novo lice...

PIKSEL održao predavanje u prostorijama GO Ujedinjene Srpske u Bijeljini (foto)

Večeras je u prostorijama Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Bijeljina održan sastanak na kome je prisustvovao šef Centra za...

BIJELJINA: Sastanak Gradonačelnika sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika i Agrarnog fonda

Gradonačelnik Ljubiša Petrović održao je danas u Gradskoj upravi sastanak sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika sa područja Semberije i...

Održana promocija programa pomoći Mađarske vlade poljoprivrednim proizvođačima na području Semberije (foto)

U hotelu „Drina“ danas je održana promocija programa pomoći Mađarske vlade poljoprivrednim proizvođačima na području Semberije. Promocija je...