Prodavnica zdrave hrane „Špajz“ dobila plaketu za najuspješnijeg izlagača u oblasti zdrave hrane na Sajmu “Interagro“ u Bijeljini (foto)

Datum:

Share post:

Poljoprivredni sajam „Interagro“ Bijeljina svrstava se u grupu najznačajnih poljoprivrednih manifestacija u regionu. Za tri sajamska dana, u okviru izložbenog prostora svoje proizvode predstavilo je oko 260 izlagača iz RS i BiH, te 10 zemalja regiona i EU. Sajam je posetilo rekordnih 8.000 posetilaca, što je ovu manifestaciju svrstalo u red najznačajnijih događaja ovog tipa u regionu. 
Prodavnica zdrave hrane „Špajz“ iz Bijeljine dobila je plaketu za najuspješnijeg izlagača u oblasti zdrave hrane na ovom Sajmu.
„Zadovoljstvo nam je bilo učestvovati na ovakvom sajmu. Ostvarili smo kontakte i razmijenili iskustva sa raznim izlagačima, a najveće zadovoljstvo je to što se ljudi sve više okreću zdravom načinu života i zdravoj ishrani“, rekli su za iz prodavnice zdrave hrane „Špajz“ za portal Dešavanja u Bijeljini i najavili ličnu organizaciju sajma zdrave hrane.
„Špajz je u potpunosti orijentisan ka promociji pravilne ishrane i zdravog načina života, pored sertifikovano organskih i makrobiotičkih proizvoda koji se koriste u ishrani, u ponudi imamo i kozmetičke proizvode na biljnoj osnovi. Organski proizvodi na biljnoj bazi, prirodni začini i čajevi, proizvodi bez aditiva i konzervansa, organska biljna ulja, te zdravi slatkiši na bazi sušenog voća, meda i malteksa, samo su neki od proizvoda u širokom asortimanu koji nudi prodavnica zdrave hrane „ŠPAJZ““, poručili su iz „Špajza“.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Dodik: Ja hoću da vidim Republiku Srpsku samu i nezavisnu

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras u Vlasenici da Republika Srpska ima šansu...

PETROVIĆ: SDS će rasturiti partiju šaha, figure pokreće narod

-Srpska demokratska stranka, stranka koja će rasturiti partiju šaha u Izbornoj jedinici 6 samo zato jer naše figure...

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate (foto)

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate. Druženje sa kandidatima SPS u Bijeljini koje je organizovao Gradski odbor Socijalističke partije...

SPS: Selak posjetio bijeljinski „Pass“ (foto)

Predsjednik Socijalističke partije Srpske i narodni poslanik Goran Selak sa delegacijom SPS posjetio je bijeljinsku kompaniju "Pass" gdje...