Prim. dr Duško Milovanović ispraćen u zasluženu penziju (foto)

Datum:

Share post:

U svečanoj sali Doma zdravlja Bijeljina 20. septembra u prisustvu velikog broja kolega u penziju je ispraćen bivši direktor Doma zdravlja i dugogodišnji načelnik Službe hitne medicinske pomoći prim. dr Duško Milovanović.

Prim dr. Duško Milovanović rođen je 1957. godine. Osnovno obrazovanje je završio u Bijeljini, a Gimnaziju u Beogradu. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, a specijalizaciju iz oblasti opšte medicine završio je na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Funkciju načelnika Službe hitne medicinske pomoći obavljao je od 1993. godine.


Početkom 2014. godine, od strane Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, dodijeljena mu je titula primarijus. Funkciju direktora Doma zdravlja Bijeljina obavljao je od decembra 2016. godine do jula 2020. godine, nakon čega je ponovo imenovan na funkciju načelnika Službe hitne medicinske pomoći gdje se zadržao do danas.

TESTNA REKLAMA

Prim dr. Duško Milovanović svojim predanim i vrijednim radom, vedrim duhom i kolegijalnošću ostavlja neizbrisiv trag u Službi hitne medicinske pomoći i Domu zdravlja Bijeljina.

Direktorica prim dr. Danijela Đukin, kao i brojne kolege i saradnici poželjeli su dr Dušku dobro zdravlje i prijatne penzionerske dane.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Dodik: Ja hoću da vidim Republiku Srpsku samu i nezavisnu

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras u Vlasenici da Republika Srpska ima šansu...

PETROVIĆ: SDS će rasturiti partiju šaha, figure pokreće narod

-Srpska demokratska stranka, stranka koja će rasturiti partiju šaha u Izbornoj jedinici 6 samo zato jer naše figure...

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate (foto)

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate. Druženje sa kandidatima SPS u Bijeljini koje je organizovao Gradski odbor Socijalističke partije...

SPS: Selak posjetio bijeljinski „Pass“ (foto)

Predsjednik Socijalističke partije Srpske i narodni poslanik Goran Selak sa delegacijom SPS posjetio je bijeljinsku kompaniju "Pass" gdje...