Prijave do 18. marta za ljetovanje u Bečićima

Datum:

Share post:

Javni fond za dječiju zaštitu objavio je konkurs za ovogodišnje učesnike projekta "Socijalizacija djece Republike Srpske".

Na konkurs se do 18. marta mogu prijaviti djeca, vaspitači i stručno osoblje, a prijave se mogu preuzeti na internet stranici Fonda /jfdz.org/, kao i u mjesnim nadležnim centrima – za socijalni rad, službama socijalne i dječije zaštite.

Iz Fonda je saopšteno da će projekat "Socijalizacija djece Republike Srpske" i ove godine biti realizovan u Omladinskom hostelu "Užice" u Bečićima u Crnoj Gori.

Grupe djece će se smjenjivati od 20. maja do 21. septembra u ukupno 14 smjena, od kojih trinaest desetodnevnih, a jedna /prva/ osmodnevna smjena.

TESTNA REKLAMA

Konkurs je danas objavljen u dnevnom listu "Glas Srpske", a projekat se realizuje na osnovu republičkog Zakona o dječijoj zaštiti.

Projekat "Socijalizacije djece Republike Srpske" realizuje se od 2002. godine i za proteklih 17 godina obuhvatio je više od 30.000 lica – djece i pratećeg osoblja iz svih opština Srpske.

U ovom projektu učestvuju prvenstveno djeca iz socijalno ugroženih, višečlanih, kao i boračkih porodica, ona sa posebnim potrebama i hroničnim zdravstvenim smetnjama, ali i posebno nadarena.

Iz Fonda dječije zaštite pozivaju zainteresovane roditelje da prijave djecu ukoliko ispunjavaju uslove, kao i prosvjetne radnike, pedagoge, psihologe, socijalne radnike da konkurišu za članove stručnog i pratećeg osoblja i pridruže se timu koji 17 godina u kontinuitetu realizuje projekat "Socijalizacije" u najboljem interesu djece Republike Srpske.

 

Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BOGDAN BOĆA RANKIĆ – Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji

Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji. Fudbal je zavolio kao mali dječak i skupa sa svojim...

Advokati u Srpskoj najavili štrajk zbog porodičnog zakona

Advokati u Republici Srpskoj najavili su štrajk ukoliko se iz nacrta Porodičnog zakona ne izbriše odredba koja notarima...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: OČEKUJEM DOBRU UTAKMICU IAKO IMAMO 4-5 POVRIJEĐENIH IGRAČA

Ekipa Zvijezde 09 u trećem kolu gostuje ekipi Krupe na Vrbasu. Pred današnjih put šef stručnog štaba Zvijezde...

“RADI U KORIST SDA” Selak poručio da je djelovanje Turkovićeve protivno Ustavu BiH

Postupci Bisere Turković nikako ne odražavaju pravu sliku i stanje u BiH, već je njeno djelovanje isključivo u...