Prijava protiv Stanivukovića: Farbao, pa uništio šahovska polja

Datum:

Share post:

Perfomorans poslanika PDP-a Draška Stanivukovića sa fabranjem šahovskih polja u centru Banja Luke, koji je izveo u prošli petak, završio je fijaskom, nakon što su ofarbana polja, usljed obilnih padavina tokom vikenda, jutros osvanula razmrljana i gotovo neupotrebljiva za igranje šaha, što je izazvala vidno nezadovoljstvo penzionera, koji svakodnevno koriste ovaj poligon.
 

Penzioneri, koji su jutros došli da igraju šah na platou ispred Muzeja savremene umjetnosti, ostali su zatečeni kad su zatekli razmrljana polja, kao ostatak neuspješne "akcije" Stanivukovića, kojom je, kako je predstavio na svojoj fejsbuk stranici, "želio popraviti ono što gradske službe nisu uradile".

"Kad smo došli jutros da odigramo koju partiju šaha, imali smo šta i da vidimo – razmarljana i gotovo neupotrebljiva polja jer je ovaj mali Stanivuković, sa nekom djecom, uzeo neki kineski sprej i ispraskao polja, pa je sada stanje gore nego ranije. Očigledno je da je mali Stanivuković pokušao da na nama zaradi koji politički poen, a zapravo je uspio samo da nam uništio poligon. Stanovukovića smo prijavili Gradskoj upravi, koja treba da vodi brigu o ovom poligonu, a očekujemo da nadležne službe što prije saniraju ova oštećenja", rekao  je jedan od penzionera.

U međuvremenu, u Komunalnoj policiji su samo kratko istakli  da su već upoznati sa oštećenjem gradske imovine na ovom poligonu i najavili da će počinioci biti sankcionisani.

Izvor: atvbl.com

TESTNA REKLAMA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Izabrana je nova generacija ljepotica iz Brčko Distrikta, Semberije i Podrinja

Hotel Jelena Brčko, u petak 12.08.2022., ugostio je najljepše djevojke iz Brčko Distrikta, Semberije i Podrinja. Pod pokroviteljstvom Vlade Brčko...

NEŠIĆ, DNS: Mostarska policija da rasvijetli vandalski napad na Staru crkvu u Mostaru

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić zatražio je od mostarske policije da hitno rasvijetle vandalski napad na Staru crkvu u...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: IDEMO NA TRI BODA

Šef stručnog štaba Zvijezde 09 pred današnju utakmicu sa Kozarom rekao je da su svi igrači spremni, maksimalno...

Ispraćaj u penziju dugogodišnjeg načelnika Službe laboratorijske dijagnostike JZU Dom zdravlja Bijeljina – Milene Lovre

Ispraćaj u penziju dugogodišnjeg načelnika Službe laboratorijske dijagnostike JZU Dom zdravlja Bijeljina. Milena Lovre rođena je 01.08.1957. godine u...