Prihvaćena inicijativa Milana Trninića (US) da Bijeljina ima „Ulicu kišobrana“ (foto)

Datum:

Share post:

Ovih dana počeli su radovi na projektu „Ulica kišobrana“ posle čije realizacije će ulica Miloša Crnjanskog u Bijeljini biti pokrivena sa 220 kišobrana. Nakon Banjaluke, Bijeljina će biti drugi grad u BiH koji će imati ovu atrakciju.

Uskoro „Ulica kišobrana“ u Bijeljini (foto)

-Hvala Gradskoj upravi Grada Bijeljina koja je krenula u realizaciju moje inicijative sa 3. redovne sjednice  Skupstine Grada Bijeljina gdje sam podnio inicijativu za ulicu kišobrana  u Ulici Miloša Crnjanskog, a koju sam podnio 28.04.2021 godine, rekao je za Dešavanja u Bijeljini Milan Trninić, bivši odbornik SG Bijeljina, a sadašnji predsjednik US u Bijeljini, narodni poslanik i potpredsjednik US RS.

TRNINIĆ, US: Treba li da promijenim političko opredjeljenje na dva do tri dana, kako biste postavili poklonjenu signalizaciju?!

Trninić je takođe naglasio da se nada da će uskoro biti realizovana i njegova inicijativa kao tadašnjeg odbornika Ujedinjene Srpske u SG Bijeljina za postavljanje elektronske signalizacije koju je poklonio Gradskoj upravi, te da ima obećanje da će ista uskoro biti postavljena prije mostića kod  MUP Bijeljina kod novog kompleksa zgrada koji je u izgradnji.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NA PANJIKU OBILJEŽENA 31 GODINA OD HEROJSKE ODBRANE MAJEVICE

Na Panjiku iznad Priboja danas je obilježena 31 godina od odbrane Majevice u Odbrambeno-otadžbinskom ratu i pogibije 16...

Pedagoški fakultet Bijeljina održao Svečanu akademiju i predstavljanje monografije „Istočnik obrazovanja – 30 godina rada Pedagoškog fakulteta“ (foto)

Večeras je u Bijeljini održana Svečana akademija i predstavljanje monografije Pedagoškog fakulteta "Istočnik obrazovanja - 30 godina rada...

BIJELJINA: Braća Rakić za četvrtu pobjedu Proletera iz Dvorova

Proleter iz Dvorova je u posljednjem meču 5. kola drugoligaškog "Istoka" na svom terenu savladao Budućnost iz Pilice...

Počinje obnova i restauracija Aja Sofije

Turska vlada odlučila je da započne dugo čekanu obnovu i restauraciju nekadašnje pravoslavne crkve Aja Sofija u Istanbulu,...