PREMIJER U LOPARAMA: ''Pomoći lokalnom SNSD da preuzme vlast od SDS''

Datum:

Share post:

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković najavio je nastavak podrške Loparama da bi što prije izašle iz reda nerazvijenih opština, kao i pomoć lokalnom rukovodstvu SNSD-a da na narednim izborima preuzmu vlast od SDS-a.

"Razgovarali smo sa našim rukovodstvom i pomagaćemo Lopare, jer ne možemo mi, zato što je neka druga vlast, bar tako ne razmišljam, kažnjavati ljude. Kad imate neku investiciju, neki projekat ne može na tom projektu pisati da je to projekat za ovu ili onu partiju. To je za ljude koji ovdje žive", rekao je Višković.

On je poslije sastanka sa rukovodstvom Opštinskog odbora SNSD-a Lopare i obornicima ove stranke u Skupštini opštine istakao da su razgovarali kako im pomoći da na izborima naredne godine preuzmu vlast poslije 25 godina vladavine SDS-a.

Višković je naglasio da nije nikakva tajna da se brže razvijaju lokalne zajednice u kojima je na vlasti SNSD.

TESTNA REKLAMA

Višković je rekao da Lopare, uprkos tome što je na vlasti SDS, ni na koji način nisu bile "kažnjene", te napomenuo da je u ovu opštinu od 2006. uloženo više od 29 miliona KM.

On je poručio da će, ukoliko u to postoji sumnja, predočiti sve "od marke do marke, od investicije do investicije, od projekta do projekta", te da ne želi da se bavi spekulacijama nego činjenicama.

"Naša je namjera da ljudi ovdje ostanu i da se Lopare što brže razvijaju i što prije izađu iz reda nerazvijenih opština", rekao je Višković.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Lopare Savo Cvjetinović rekao je da su tokom razgovora sa Viškovićem dobili informacije o projektima koje Vlada planira da realizuje u ovoj opštini.

"Ova posjeta nam je značajna, jer u sljedećoj očekujemo lokalne izbore i nadamo se da ćemo vlast u Loparama definitivno promijeniti da bi ih priključili opštinama u kojima vlast drži SNSD, koje se nešto brže razvijaju od opština u kojima vlada SDS", objasnio je Cvjetinović.

On je ukazao da ova opština iz budžeta duguje dotaciju za godinu i po licima koja su na ivici elemetarne egzistencije ili nemaju za egzistenciju, korisnicima tuđe njege i pomoći, iako daju polovinu sredstava, a polovinu Vlada.

"Vlada ne kasni nijedan mjesec, znači te pare su potrošene", rekao je Cvjetinović, koji sljedeće godine očekuje promjenu na izborima.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Gradski savjeti mjesnih zajednica: Ignorantski odnos Gradske uprave prema potrebama naših građana

  Saopštenje za javnost prenosimo u cijelosti: Gradska uprava u Bijeljini, predvođena gradonačelnikom Petrovićem ignorantski se odnosi prema zahtjevima i...

Prihvatili Vukana, Selak ih više ne zanima: ŠTA JE DOGOVORENO na opozicionom sastanku u Istočnom Sarajevu

Vodeće opozicione stranke, SDS i PDP, prihvatile su listu Za pravdu i red Nebojše Vukanovića kao ravnopravnog partnera...

SUTRA PRES U SNSD: Aktuelni trenutak poljoprivrede u Semberiji

Sutra, 20.08.2022. godine (SUBOTA), sa početkom u 12:00 časova, u prostorijama GrO SNSD Bijeljina (Filipa Višnjića broj 1),...

Srbija donirala prvih 10 miliona za autoput Bijeljina-Rača

Vlada Republike Srpske prihvatila je donaciju Srbije od 10 miliona evra namijenjenu za finansiranje radova na izgradnji autoputa...