Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Datum:

Share post:

U ulicama Srpske dobrovoljačke garde, Knez Ive od Semberije, Vladike Nikolaja u Bijeljini i Majevičkih brigada u Novim Dvorovima, uključujući sve manje, susjedne ulice, kao i u naselju Popovi, danas od 8.00 do 14.30 časova mogući su prekidi u vodosnabdijevanju, zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, priključenja novog korisnika i rekonstrukcije vodovodnog priključka.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno, navode iz AD ”Vodovod i kanalizacija”.

 
Bez struje danas će biti građani koji se električnom energijom snabdijevaju sa elektroenergetskih objekata TS Donji Dragaljevac Dom, DV 10KV Topolovac, TS Obarska Bukovica 6 ŽTS, TS Balatun Lipice ŽTS i TS Gornje Crnjelovo Centar, navode iz Elektro-Bijeljine.

Radna jedinica Bijeljina pokriva teritoriju grada Bijeljina i opština Pelagićevo i Donji Žabari, a u njenoj organizacionoj strukturi se nalaze tri poslovnice, PJ Bijeljina, PJ Janja i PJ Pelagićevo, kao i rejon Dragaljevac.

TESTNA REKLAMA

RJ Bijeljina, preko svojih 518 trafo-stanica i dalekovoda ukupne dužine od oko 2.000 km, električnom energijom snabdijeva 50.051 krajnjih kupaca.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Večeras Pantelinsko duhovno veče u Bijeljini

U okviru tradicionalne manifestacije Pantelinski dani, u ponedeljak 8. avgusta, u 20 časova, u velikoj sali Centra za...

FOND PIO: Danas počinje isplata penzija za jul

Saopštenje Fond PIO RS prenosimo u cjelosti: "Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske obavještava korisnike prava da...

UZBUDLJIV VIKEND Fargo drži vrh u 3×3 ligi Srpske

Nikšićko pivo 3x3 liga Republike Srpske proteklog vikenda igrana je u tri grada Gradišci, Bijeljini i Laktašima, a...

ZVIJEZDA 09: Tri boda na startu prvenstva

Na gostovanju u Omarskoj ekipa Zvijezde 09 zasluženo je slavila rezultatom 0:1. Steijelac jedinog gola za ekipu Zvijezde...