Prekidi u snabdijevanju električnom energijom, VODOSNADBIJEVANJE UREDNO

Datum:

Share post:

Na svim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno, jer nema planiranih prekida u vodosnabdijevanju, navode iz AD „Vodovod i kanalizacija“.

Bez struje danas će od 9.00 do 13.00 časova biti Ostojićevo, Batković, Velika Obarska: Jelav, Miljevići i Mala Obarska.

 

Od 8.30 do 15.00 časova bez struje će biti dio Sremske ulice, ulice Cara Uroša i Borisa Pasternika, 18. novembra, te dijelovi ulica Branka Radičevića i Dušana Baranjina, ulice Pere Stanića i Geteova.

Bez struje danas će biti i građani koji se električnom energijom snabdijevaju sa elektroenergetskih objekata TS Gornja Čađavica 1, Dvorovi Centar i TS Gajevi 3, navode iz Elektro-Bijeljine.

TESTNA REKLAMA

Radna jedinica Bijeljina pokriva teritoriju grada Bijeljina i opšina Pelagićevo i Donji Žabari, a u njenoj organizacionoj strukturi nalaze se tri poslovnice, PJ Bijeljina,PJ Janja i PJ Pelagićevo, kao i rejon Dragaljevac.

RJ Bijeljina, preko svojih 518 trafo-stanica i dalekovoda ukupne dužine od oko 2.000 km, električnom energijom snabdijeva 50.051 krajnjih kupaca.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 
 
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

LOPARE: KOLO SRPSKIH SESTARA “MATI ANGELINA SRPSKA“ PROSLAVILO KRSNU SLAVU (foto)

Kolo srpskih sestara iz Lopara je obilježilo svoju krsnu slavu - Prepodobna mati Angelina Srpska. Tim povodom u hramu...

Kombajn oborio Ginisov rekord u žetvi pšenice

Poboljšane performanse New Holland kombajn CR8.90 Revelation su doprinijele ovom rekordu. Kompanija New Holland još jednom se upisala na...

Prva Liga Srpske: Glišić šokirao Zvijezdu 09, Rudar Prijedor okrenuo u nastavku

Kozara je šokirala Zvijezdu 09 i odnijela bod sa gostovanja. Ekipa iz Etno sela Stanišić je vodila 1:O sve...

SVRAKIN BLUZ URSULE JOVIĆ i porijeklo iz Broca – zaseok Jelaz

SVRAKIN BLUZ URSULE JOVIĆ i porijeklo iz Broca – zaseok Jelaz Glasoviti film Australija reditelja Baza Lurmana, romantična epska...