PREKID U DONJEM CRNJELOVU, ZADRUGAR – ŠEKOVIĆI

Datum:

Share post:

Utakmica Regionalne lige, grupa Istok između Zadrugara iz Donjeg Crnjelova i Šekovića prekinuta je u 40 minuti, piše portal sportdc.net.

U tom trenutku domaćin je vodio sa 2:0, a nakon kornera pred golom Šekovića došlo je kontakta igrača Zadrugara Jovice Klasanovića i Miloša Šarčevića.

U tom skoku Klasanović je rukom udario ili zakačio Šarčevića po nosu.

Došlo je do krvarenja, a sudija Radoš Mihajlović je pokazao žuti karton igraču Zadrugara.

Valjda je smatrao da nije postojala namjera da se povrijedi protivnik, ali to nije zadovoljilo ni Šarčevića i njegove saigrače. Dobio je Šarčević crveni karton jer je sudiji uputio niz uvreda, da bi mu se pridružili Dragan Kojić i Milenko Popović.

Obojica su sudiju uputili psovke, a Popović je sudiji oteo crveni karton i bacio ga. Isključeni su i Kojić i Popović, a nakon što je utakmica nastavljena, dva igrača Šekovića su prijavili povrede u meč se nije mogao nastaviti jer je gost ostao sa šest igrača.

Meču je prisustvovao i predsjednik Fudbalskog područja Bijeljina Radika Marić, a biće očigledno mnogo posla za disciplinske organe.

Prema objavi Šekovića na Fejsbuku su napisali:

Trenutano stanje u Donjem Crnjelovu tri crvena kartona za nas, a Savez imun na ovo sve, vaše ostavke u FSP Bijeljina su spas fudbala u Republici Srpskoj !!!

Namjerno udaranje zatvorenom šakom (pesnicom) igrača FK. Zadrugara i slomljen nos našem igraču, uz sve to bez prisustva policije i hitne pomoći !!!

Radika Mariću čakamo tvoj potez, bio si prisutan na današnjoj utakmici ???

Glavni sudija Radoš Mihajlović inače zaposlen u MUP Republike Srpske i ujedno glavni akter fudbalskog nasilja u Donjem Crnjelovu, stoji u objavi FK Šekovića.

Dakle, biće sigurno kažnjavanja vinovnika. Moraće se utvrditi sve činjenice, a čeka se i dopunski izvještaj delegata.

Ostaje i pitanje zbog čega je ova utakmica bila puna nekog negativnog naboja. To vjerovatno znaju igrači jednog i drugog tima. Danas meč nije imamo nikakav takmičarski značaj…Ali…

Dešavanja u Bieljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MIĆO ŽIVIĆ, CRNJELOVO: Gospodo iz EUFORA i NATO pakta vratite se tamo odakle ste došli (foto,video)

EUFOR u Obarskoj i Crnjelovu EUFOR ili Snage Evropske unije je naziv za vojsku u Bosni i Hercegovini koji nadgleda vojnu implementaciju Dejtonskog sporazuma.  Snage EUFOR...

VAŠA ’’BENELLI’’ OBUĆA BIJELJINA: Maturantima do 20% sniženja (foto,video)

Maturanti posjetite prodavnice ’’Benelli’’ obuće u Bijeljini i Brčkom i iskoristite priliku na popust do 20%. +387 55 212...

JANJIĆ, PREDSJEDNIK OFS BIJELJINA: Gasi li Ljubiša Petrović sport u Bijeljini? Nijedan sportski kolektiv još nije dobio ni ’’marku’’ iz Gradskog budžeta (foto)

Da li gradonačelnik Bijeljine gasi sport u Bijeljina pita Goran Janjić predsjednik OFS Bijeljina? -Na današnji dan, 23. aprila...

Bijeljinski gimnazijalci se družili sa mališanima u Dnevnom centru za djecu u riziku (foto)

Učenici JU Gimnazija ’’Filip Višnjić’’ iz Bijeljine su današnji dan proveli  u dnevnim aktivnostima i sa mališanima u...