Predstavnici Visoke škole modernog biznisa poklonili knjige Narodnoj biblioteci ''Filip Višnjić'' u Bijeljini

Datum:

Share post:

Nekoliko profesora i studenata Visoke škole modernog biznisa iz Beograda koji učestvuju u realizaciji projekta brendiranja Grada Bijeljina, danas su posjetili JU Narodna biblioteka „Filip Višnjić“ Bijeljina i tom prilikom uručili 50 novih knjiga ovoj ustanovi.

Profesor Visoke škole modernog biznisa i direktor agencije „Digiplus“ iz Beograda Milan Mihajlović je u ime direktora Visoke škole modernog biznisa uručio knjige direktoru bijeljinske Biblioteke Jovanu Cvjetkoviću i tom prilikom je istakao da ovo nije prva donacija Biblioteci i da će se saradnja sa ovom kulturnom ustanovom nastaviti i u narednom periodu.

Direktor Centra za razvoj projekata Visoke škole modernog biznisa Aleksandar Dejanović naglasio je da je projekat brendiranja Grada Bijeljina ušao u završnu fazu i da će Bijeljina će biti prvi grad u Republici Srpskoj i BiH koja ima brend strategiju koja će predstavljati jedan putokaz razvoja ovog grada u narednom periodu.

TESTNA REKLAMA

Pomoćnik direktora za nastavu Visoke škole modernog biznisa Goran Dašić rekao je da odabrana grupa studenata danas u Bijeljini obilazi nekoliko ustanova kako bi se i praktično upoznali sa aktivnostima oko projekta brendiranja grada i na taj način stekli neohodno iskustvo za slične projekte koji ih već sutra mogu očekivati.

Direktor Narodne biblioteke „Filip Višnjić“ Bijeljina zahvalio se predstavnicima Visoke škole modernog biznisa iz Beograda i ujedno rekao da su donirane upravo one knjige koje čitaoci traže i da će se vrlo brzo naći na policama biblioteke na zadovoljstvo sve većeg broja korisnika usluga bijeljinske biblioteke.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

ANALIZA: Kome ide u prilog više kandidata za predsjednika Republike Srpske

Za fotelju u Palati Republike na oktobarskim izborima boriće se 31 kandidat. Ali, sve procjene, očekivano, govore da...

BIJELJINA: NIKOLA VLAČIĆ NOVO LICE U KMF “RADNIK“

KMF Radnik iz Bijeljine angažovao je još jedno novo ime pred početak Premijer lige BiH u futsalu. Novo lice...

PIKSEL održao predavanje u prostorijama GO Ujedinjene Srpske u Bijeljini (foto)

Večeras je u prostorijama Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Bijeljina održan sastanak na kome je prisustvovao šef Centra za...

BIJELJINA: Sastanak Gradonačelnika sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika i Agrarnog fonda

Gradonačelnik Ljubiša Petrović održao je danas u Gradskoj upravi sastanak sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika sa područja Semberije i...