Predstavljen gejming miš od samo 59 grama

Datum:

Share post:

Gejmerski miš MM712 ima impresivno napredno kućište bez perforacije koje efikasno ispunjava sve rupe koje je imao MM711, i dalje zadržavajući nevjerovatnu težinu.

„MM711 je bio nevjerovatan uspjeh za nas, ali osjećali smo da možemo bolje“, kaže Denis Liu, generalni direktor periferija u kompaniji Cooler Master, navodi Benchmark.

„Novi MM712 preuzima ono što smo naučili o izradi laganih miševa i stvara noviju verziju sa modernijim, savremenijim izgledom za estetiku sa mnogo privlačnijim izgledom, navodi on.

Pametno struktuiran dizajn u MM712 održava ukupnu težinu od 59 g bez fizičkih promjena na kućištu. „Iako želimo da MM712 bude idealan miš za sve, takođe smo željeli da napravimo neophodna poboljšanja za naše napredne korisnike“, kaže Liu.

TESTNA REKLAMA

Baterija od 500 mAh obezbjeđuje do 181 sat korištenja kada je povezan preko Bluetooth veze i do 80 sati kada je povezan preko 2,4 GHz bežične veze (sa isključenim LE diodama).

MM712 pruža i žičnu i bežičnu funkcionalnost, tako da možete izabrati između žične type-C ili bežične veze: 2,4 GHz za komunikaciju skoro bez kašnjenja ili Bluetooth 5.1 za jednostavno i praktično povezivanje u efektivnom dometu od 10 metara. Ova kombinacija žičnih performansi i bežične pogodnosti čini MM712 idealnim mišem za rad i igru.

MM712 je opremljen sa dva optička mikro prekidača u oba dugmeta. Oni koriste laserske senzore za detekciju klika. To znači skoro trenutno aktiviranje, sa ulaznim signalom koji se registruje skoro tri puta brže od onih od mehaničkih prekidača. Pored toga, nedostatak pokretnih dijelova znači znatno manje habanje u poređenju sa mehaničkim prekidačima tokom istog vremenskog perioda.

MM712 je opremljen Pixart optičkim senzorom od 19.000 DPI – PAW3370 za minimalno kašnjenje, malo ili bez sjeckanja i preciznost koju nećete naći u nezgrapnom mišu. U slučaju da treba da date prednost preciznosti u odnosu na brzinu, DPI je trenutno podesiv, dajući vam mogućnost da izvršite podešavanja u realnom vremenu u zavisnosti od igre, klase i/ili stila igre.

MM712 dolazi sa novim i poboljšanim stopalima napravljenim od bijelog PTFE materijala sa čistoćom od preko 95% – što je više od većine stopa kod sličnih proizvoda. Ovo rezultira vrhunskim malim trenjem i visokom izdržljivošću, kao i glatkim, brzim klizanjem sa maksimalnim odzivom.

MM712 gejming miš će biti dostupan za kupovinu kod lokalnih preprodavaca u Evropi tokom oktobra 2022. po početnoj cijeni od 73 €, odnosno 79 € za specijalnu verziju. Ceijne i dostupnost mogu da variraju u zavisnosti od regiona.

Dešavanja u Bijeljini
Foto: pixabay.com
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

„VIDI TV“ poklanja Bijeljini koncert Halida Bešlića (foto)

Viditv započinje promotivne aktivnosti u svrhu informisanja građana BiH o digitalizaciji TV signala zemaljskog emitovanja nacionalnih i lokalnih...

Direktor Garantnog fonda ne želi auto staro četiri godine

– Direktor Garantnog fonda Republike Srpske Radivoja Krčmar zamjenio je luksuzni automobil star četiri godine još luksuznijim, pod...

SNSD u Bijeljini održao sjednicu Gradskog odbora (foto)

Večeras (ponedjeljak, 05. decembar 2022.) je održana 6. sjednica GO SNSD Bijeljina na kojoj je usvojen Izvještaj Gradskog...

Gasovod IZGRAĐEN, a gas NE TEČE kroz Bijeljinu! ZAŠTO?

Gasovod izgrađen, a gas ne teče: Evo kada će Bijeljina moći da koristi plin Gasovod je još prije nekoliko...