Predstavljanje mladih talenata Bijeljine: Dan sa nekima od najboljih

Datum:

Share post:

Gradska uprava grada Bijeljine organizuje manifestaciju koja će biti održana u Centru za kulturu u četvrtak, 16. maja, sa početkom u 12 časova.

Ovaj događaj, pod nazivom, ,,Dan sa nekima od najboljih", promovisaće mlade talente, buduće naučnike, umjetnike i sportiste. Treba naglasiti da ništa dostojnije ne predstavlja jedan grad od njegovih talenata, koji na najbolji način, pored predstavljanja svog talenta, promovišu i svoj grad i svoju zemlju.

-Cilj nam je da promovišemo mlade našeg grada, srednjoškolce i studente starosti od 15 do 30 godina, da javnost sazna kakve sve sjajne talentovane djevojke i mladiće imamo tu među nama, ističe Ljubica Mlađenović, šefica Odsjeka za obrazovanje, nauku, porodičnu i dječiju zaštitu, mlade i nevladine organizacije pri Odjeljenju za društvene djelatnosti grada Bijeljine.

Predstavljanje mladih talenata Gradska uprava organizuje po prvi put, a javnosti će se predstaviti mladi koji su u svom okruženju prepoznati kao uzori drugima zbog svojih znanja, talenata i zalaganja, a to su Milan Josić, Katarina Marić, Jelena Tomić, Vojislav Durmanović, Vanja Mićić, Pavle Mitrović, Jovan Katanić, Ivana Pjetlović, Lazar Latos i Đorđe Perić.

TESTNA REKLAMA

-Javnosti će biti predstavljeno ovo desetoro mladih talenata koji su postigli zapažene rezultate iz oblasti nauke, muzike i sporta. Žao mi je što se zbog odsutnosti ovaj put neće prestaviti Dragan Marković i Neđica Mijajlović, ali njih, kao i druge mlade talente našeg grada, predstavićemo uskoro, jer nećemo stati na samo jednom organizovanju ovakvog događaja. Želim da na ovaj način dam mogućnost i drugim mladim ljudima koje ne znam, da se jave i da organizujemo ponovo ovakvo druženje, kaže Ljubica Mlađenović koja će voditi program, a koja je i organizator cijelog događaja.

U Gradskoj upravi se nadaju da će ovaj događaj imati efekte, a neki od njih su i da se uvidi da postoje mladi ljudi koji nisu eksponirani, ali postižu izvanredne rezultate.

Izvor: semberijainfo.com

 

 

 

Novi komentar

Komentara

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Dunja Vikšić u FINALU EP u Turskoj

Dunja Vukšić takmičarka BK ’’ Radnik'' iz Bijeljine u finalu kadetskog evropskog prvenstva u Turskoj! Dunja Vuksić je u...

SELAK, SPS: Svi su dobrodošli u Srpsku, ali naš fokus je na domačim privrednicima

Pored uređenja stanja u javnom sektoru i borbe protv korupcije i politizacije institucija, neophodna je podrška realnom sektoru,...

UGLJEVIK: Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme“

Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme" Poštovani sugrađani i saradnici obavještavamo vas da smo završili planirane...

LUKIĆ, DNS: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu!

Lukić: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu! ,,Kao borac VRS smatram da sam kompetentan da kritikujem postojeće stanje...