Čestitku Radanu Ostojiću povodom reizbora na mjesto predsjednika Boračke organizacije Republike Srpske uputio je i Milorad Dodik predsjednik Republike Srpske.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku Radanu Ostojiću povodom reizbora na mjesto predsjednika Boračke organizacije Republike Srpske.

„Iskrene čestitke, povodom reizbora na mjesto predsjednika Boračke organizacije Republike Srpske, upućujem Vam u nadi da ćete i u predstojećem mandatu nastaviti predano raditi na rješavanju problema i unapređenja socijalnog i društvenog položaja boračke populacije uz svaki oblik podrške institucija Republike Srpske.

Radan Ostojić iz Bijeljine IZABRAN za predsjednika BO RS

U današnjem vremenu slobode i mira, ne smijemo zaboraviti da su naročito borci zaslužni za spokoj i dostojanstvo koje uživamo i zato, kao društveno odgovorni, moramo nastaviti pokazivati neizmjernu zahvalnost i empatiju za borce i njihove porodice, pružajući im uslove za sigurnu budućnost.

Vama, još jednom, čestitam ponovni izbor na mjesto predsjednika i želim mnogo ličnog i porodičnog prosperiteta, kao i ostalim članovima, sa željom da i u narednom periodu, savjesno i u zajedništvu, realizujemo definisane ciljeve Boračke organizacije“, navodi se u čestitki predsjednika Republike Srpske.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubiheljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име